Amiraller, Dragon, Mihawk, Yonkolar ve belki de Gorosei'deki dedeler.Bu üçlüyü aynı anda alacak adam seride yok.
Amiraller, Dragon, Mihawk, Yonkolar ve belki de Gorosei'deki dedeler.Bu üçlüyü aynı anda alacak adam seride yok.
Vista'nın oyaladığı Mihawk üç yonkou sağ kolunu aynı anda alır diyorsun yani? İyiymiş. Vay be biz de first mateleri adam sanırdık.Amiraller, Dragon, Mihawk, Yonkolar ve belki de Gorosei'deki dedeler.
Vista aslında gizli yonkou.Gücünü saklıyor ayıp olmasın diye.Vista'nın oyaladığı Mihawk üç yonkou sağ kolunu aynı anda alır diyorsun yani? İyiymiş. Vay be biz de first mateleri adam sanardık.
Vista'nın oyaladığı Mihawk üç yonkou sağ kolunu aynı anda alır diyorsun yani? İyiymiş. Vay be biz de first mateleri adam sanardık.
Şimdi Luffy sağ kol alıcak konuma gelince sağ kolları aşağı çekme çabası bunlar Marco bire birde yamultur Serçeciği 3 komutan neVista'nın oyaladığı Mihawk üç yonkou sağ kolunu aynı anda alır diyorsun yani? İyiymiş. Vay be biz de first mateleri adam sanırdık.
Şuan luffy 1.komutan alacak güçte değil şahsen,alması için ya vites 5 ya farklı bir teknik yada hakisin de biraz daha ustalaşması lazım.Şimdi Luffy sağ kol alıcak konuma gelince sağ kolları aşağı çekme çabası bunlar Marco bire birde yamultur Serçeciği 3 komutan ne
Aslında ordaki mesajımda o güce yaklaşması açısından bahsetmiştim ama o anlama kaymış bende farkındayım bak sana net söylüyorum Wano arcında bak net Zoro tümen komutanlarından biriyle eşleşsin bak sen o zaman ne övgüler yağdırılıyor komutanlara gör.Şuan luffy 1.komutan alacak güçte değil şahsen,alması için ya vites 5 ya farklı bir teknik yada hakisin de biraz daha ustalaşması lazım.
Artık şu vites olayını bitirmesini istiyorum sıkmaya başladı, farklı bir teknik açsın isim koysun oradan yürüsün.Tarihe not düşsün, Luffy vites 9 ile Kaido'yu alacak.
En az 5-6 yıl daha(3 arc eder heralde) Luffy'nin Kaido karşısında hayatta kalmasını sağlayacak tek vites: R'dir.Luffy vites 9 ile Kaido'yu alacak.