Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 886: Ben Böyle Yaşarım!

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    200
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ kolların amirallerden bu kadar güçsüz olduğunu nerden çıkardınız? Katakuri borsalino ile de dövüşebilir. Hatta galip bile gelebilirdi. Ama marco akainuyu yenemedi dimi.
 
o çocuk kaido ilede dövüşecek büyük bir ihtimal 20 yaşında falan kk olucak çocuk dediğiniz çoğu kendinden büyüğü alacak bu saçma bir örnek olmuş.
Neresi saçma ilerde kaidoyla dövüşecek kk olacak demen asıl saçma. İlerde hepsi güçlenecek ve hayaline ulaşacak ama bir bakarsın kid gibi hüsrana uğrarlar ve kurtarılmak zorunda kalırlar E.oda hiçbir zaman önceden ney olacağını göstermez. bilemeyiz. Ben şu anki luffy diyorum sen ileriden bahsediyorsun :) Amiraller mf de ün yapmış birsürü korsanla dövüşürken ve kizaru rayleigh ile kapışıyorken katanın luffy karşısında güçlü görünmesine amiral seviyesi denmesine karşıyım sadece. Akainunun mf de yaptıklarını bir katakuri yapamaz aynı şekilde 10 gün dövüşemez arada belirli bir fark var amiral ile sağ kolun. Bir amiral bir yonko etmez ama bir sağ kol bir amiral de emtez. Arada belirli bir fark var. Mf de amiral ne demek olduğu gösterildi. Aokijinin burnu kanadı sadece akainu da mağlum wb den dayak yedi ama ciddi bir hasar bıraktı bir yonkoya.Kizaru desen savaştamı yoksa gezmeye mi gelmiş belli değil. Biliyorum katayı seviyorsun bende seviyorum ama objektif bakılması lazım olaya. Bir kata BM ye diz çökertebilirmi veya bir kaidoya shankse ? Bir amiral diz çökertemez belki ama yenildikten sonra ciddi bir hasar bırakır.
 
Neresi saçma ilerde kaidoyla dövüşecek kk olacak demen asıl saçma. İlerde hepsi güçlenecek ve hayaline ulaşacak ama bir bakarsın kid gibi hüsrana uğrarlar ve kurtarılmak zorunda kalırlar E.oda hiçbir zaman önceden ney olacağını göstermez. bilemeyiz. Ben şu anki luffy diyorum sen ileriden bahsediyorsun :) Amiraller mf de ün yapmış birsürü korsanla dövüşürken ve kizaru rayleigh ile kapışıyorken katanın luffy karşısında güçlü görünmesine amiral seviyesi denmesine karşıyım sadece. Akainunun mf de yaptıklarını bir katakuri yapamaz aynı şekilde 10 gün dövüşemez arada belirli bir fark var amiral ile sağ kolun. Bir amiral bir yonko etmez ama bir sağ kol bir amiral de emtez. Arada belirli bir fark var. Mf de amiral ne demek olduğu gösterildi. Aokijinin burnu kanadı sadece akainu da mağlum wb den dayak yedi ama ciddi bir hasar bıraktı bir yonkoya. Biliyorum katayı seviyorsun bende seviyorum ama objektif bakılması lazım olaya. Bir kata BM ye diz çökertebilirmi veya bir kaidoya shankse ? Bir amiral diz çökertemez belki ama yenildikten sonra ciddi bir hasar bırakır.
kata yonkou lara diz çöktüremez bende aynı görüşteyim ama sağ kollar dövüşse amirallerle yenilseler bile hasar bırakırlar.
 
1.jack sağ kol değil
2. 3 sağ kol değil 2 tanesi de alır. Bu şeye benziyor 2 amiral 1 yonko alamaz diyenler gibi.
Birincisi sağ kol olmasa da bir josu bir marco ayarında bir adam.
İkincisi koskoca wb komutanları alamadı hatta zarar veremedi saydığım kişilerinde alamayacağını düşünüyorum zorlarlar kan falan alırlar o kadar.
Üçüncüsü iki tane sağ kolun sakazuki yi alacağı kanısına nereden vardın.
Dördüncüsü bu benim düşüncem ve senin düşüncene sadece saygı duyarım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık