Kata şu an 500m lik bir çocukla dövüşüyor güçlü görünmek zorunda güçlü görünmüyorsa vay haline.Eğer luffy katakuriyi yenebilirse, zaten bu amiral seviyesidir. Farkında mısınız bilmiyorum ama katakuri bir amirale milimetreler kadar yakın.
Kata şu an 500m lik bir çocukla dövüşüyor güçlü görünmek zorunda güçlü görünmüyorsa vay haline.Eğer luffy katakuriyi yenebilirse, zaten bu amiral seviyesidir. Farkında mısınız bilmiyorum ama katakuri bir amirale milimetreler kadar yakın.
o çocuk kaido ilede dövüşecek büyük bir ihtimal 20 yaşında falan kk olucak çocuk dediğiniz çoğu kendinden büyüğü alacak bu saçma bir örnek olmuş.Kata şu an 500m lik bir çocukla dövüşüyor güçlü görünmek zorunda güçlü görünmüyorsa vay haline.
Neresi saçma ilerde kaidoyla dövüşecek kk olacak demen asıl saçma. İlerde hepsi güçlenecek ve hayaline ulaşacak ama bir bakarsın kid gibi hüsrana uğrarlar ve kurtarılmak zorunda kalırlar E.oda hiçbir zaman önceden ney olacağını göstermez. bilemeyiz. Ben şu anki luffy diyorum sen ileriden bahsediyorsun Amiraller mf de ün yapmış birsürü korsanla dövüşürken ve kizaru rayleigh ile kapışıyorken katanın luffy karşısında güçlü görünmesine amiral seviyesi denmesine karşıyım sadece. Akainunun mf de yaptıklarını bir katakuri yapamaz aynı şekilde 10 gün dövüşemez arada belirli bir fark var amiral ile sağ kolun. Bir amiral bir yonko etmez ama bir sağ kol bir amiral de emtez. Arada belirli bir fark var. Mf de amiral ne demek olduğu gösterildi. Aokijinin burnu kanadı sadece akainu da mağlum wb den dayak yedi ama ciddi bir hasar bıraktı bir yonkoya.Kizaru desen savaştamı yoksa gezmeye mi gelmiş belli değil. Biliyorum katayı seviyorsun bende seviyorum ama objektif bakılması lazım olaya. Bir kata BM ye diz çökertebilirmi veya bir kaidoya shankse ? Bir amiral diz çökertemez belki ama yenildikten sonra ciddi bir hasar bırakır.o çocuk kaido ilede dövüşecek büyük bir ihtimal 20 yaşında falan kk olucak çocuk dediğiniz çoğu kendinden büyüğü alacak bu saçma bir örnek olmuş.
1.jack sağ kol değilMarco,jack,katakulli bir Sakazuki etmez ve bu 3 lü bir olsa bence alamazlar.
kata yonkou lara diz çöktüremez bende aynı görüşteyim ama sağ kollar dövüşse amirallerle yenilseler bile hasar bırakırlar.Neresi saçma ilerde kaidoyla dövüşecek kk olacak demen asıl saçma. İlerde hepsi güçlenecek ve hayaline ulaşacak ama bir bakarsın kid gibi hüsrana uğrarlar ve kurtarılmak zorunda kalırlar E.oda hiçbir zaman önceden ney olacağını göstermez. bilemeyiz. Ben şu anki luffy diyorum sen ileriden bahsediyorsun Amiraller mf de ün yapmış birsürü korsanla dövüşürken ve kizaru rayleigh ile kapışıyorken katanın luffy karşısında güçlü görünmesine amiral seviyesi denmesine karşıyım sadece. Akainunun mf de yaptıklarını bir katakuri yapamaz aynı şekilde 10 gün dövüşemez arada belirli bir fark var amiral ile sağ kolun. Bir amiral bir yonko etmez ama bir sağ kol bir amiral de emtez. Arada belirli bir fark var. Mf de amiral ne demek olduğu gösterildi. Aokijinin burnu kanadı sadece akainu da mağlum wb den dayak yedi ama ciddi bir hasar bıraktı bir yonkoya. Biliyorum katayı seviyorsun bende seviyorum ama objektif bakılması lazım olaya. Bir kata BM ye diz çökertebilirmi veya bir kaidoya shankse ? Bir amiral diz çökertemez belki ama yenildikten sonra ciddi bir hasar bırakır.
Birincisi sağ kol olmasa da bir josu bir marco ayarında bir adam.1.jack sağ kol değil
2. 3 sağ kol değil 2 tanesi de alır. Bu şeye benziyor 2 amiral 1 yonko alamaz diyenler gibi.
Tabi orası öyle illaki hasar bırakırlar.kata yonkou lara diz çöktüremez bende aynı görüşteyim ama sağ kollar dövüşse amirallerle yenilseler bile hasar bırakırlar.
Bu üçlüyü aynı anda alacak adam seride yok.Marco,jack,katakulli bir Sakazuki etmez ve bu 3 lü bir olsa bence alamazlar.