Türkçesi ne zaman gelir? Hep başkaları mı soracak
Bizde bekliyoruz. @Master of Puppets Ne zaman çevireceksin?TÜRKÇE çeviri ne zaman gelicek ?
Büyük ihtimal Wano'ya kalacak ama burada belki ufaktan birşeyler gösterir.Vahşileşiyorlar herhalde. Belki hepsi kurtadam gibi tüyleri uzayıp çılgın atıyordur yada bi ihtimal Alpamis'in dediği gibi tüy döküp insan oluyorlardır Neyse heyecan verici bi ayrıntıyı hatırlatması iyi oldu Carrot'un
İyi olurlar gerçekten Tencere kapak.
Millet o hıza alışık değil bırak da millet şaşkınlığını atsın ilk önceSanji'nin şu bölüm yaptığı hızı seri boyunca kimse yapmadı. Oven kendisine çarpan şeyin ne olduğunu bile anlayamadı.
Şu bölüm dahi Sanji konuşulmuyorsa bitmiş adam ne yazık ki
Oven ile bluenoyu bir tutmuyorum,orda demek istediğim luffy soru tekniğinden daha hızlı şekilde çıkıyor g2 ile.Blueno nun soru sundan hızlıydı bariz, luffy taa 2 sene önce böyleyse şuanda sanji nin luffy aşması bence soru işareti.Luffy daha hızlıdır bence.Ovenla bluenoyu bir mi tutuyorsun oven bluenoyu bir yumrukla alır. Ayrıca luffy g2 hızına lucci yetişiyor. Sanji orda moleküllere ayrılıp tekme atıp chiffonu alıp geri dönüyor birde bunu çaktırmadan yapıyor bence çok fark var
Sanji luffy vurduğu zaman benim için bitmişti, gönlümü tekrar kazanması için daha fazla şey yapması lazım.Sanji'nin şu bölüm yaptığı hızı seri boyunca kimse yapmadı. Oven kendisine çarpan şeyin ne olduğunu bile anlayamadı.
Şu bölüm dahi Sanji konuşulmuyorsa bitmiş adam ne yazık ki
Soru yapmak yetmez kişinin kendi hızı da önemli. Blueno hantal biri sence lucci ve bluenonun sorusu bir mi ? İmkanı yok. Ve ayrıca sanjinin luffy den hızlı olduğunu biliyoruz bunun neresi anlaşılmıyor anlamadım doğrusu. E.oda bile onaylamış.Oven ile bluenoyu bir tutmuyorum,orda demek istediğim luffy soru tekniğinden daha hızlı şekilde çıkıyor g2 ile.Blueno nun soru sundan hızlıydı bariz, luffy taa 2 sene önce böyleyse şuanda sanji nin luffy aşması bence soru işareti.Luffy daha hızlıdır bence.