Hocam sanjiyi sevmiyorsun biliyorum bari objektif yorum yapaydın bukadar da laf dolandırılmaz ki neyse nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün.Evet koşmada hızlıymış luffy den belki şuan luffy hızlı bilemeyiz ama yer değiştirmede luffy yetişemez sanji.Oven'e yaptığını doffy yapsın da göreyim, valla doffy ipe gerer maazallah.
Veya babalarını unutmaları için puddinge emir veriyordur onların hafızasını silmesi için.Chiffon babasını tanımıyor. Big Mom kullanıp atıyor herhalde kocalarını.
Hocam ben katakulli iddiasından geliyorum ,mecbur sanji varsa gömeceğim hakkınızı helal edin.Hocam sanjiyi sevmiyorsun biliyorum bari objektif yorum yapaydın bukadar da laf dolandırılmaz ki neyse nasıl düşünmek istiyorsan öyle düşün.
Mantıklı. Dediğin gibi olabilir.Veya babalarını unutmaları için puddinge emir veriyordur onların hafızasını silmesi için.
Oven kalkıyor tekrar. Yani dövüş devam edecek gibi.
Kalksa ve sinirlense ne olur? Oruç 4. Adamı almış, Luffy 1. Adamı alacak. Bege'yi 7. Adam tutacak değil ya.Puding, Oven abim sinirlendi diye hafiften endişeleniyor.
Toei geleceği biliyor katakuri gibi mübarekToei biliyor bu işi
Hocam kizaru ne diyor, hiç ışık ışında tekme yedin mi, neden diyor kendisi yemiş biliyor ondan millete gösteriyor, zamanından az tekme yememiş raydan.Toei biliyor bu işi