Daha ne yapsın, yarın Lufy'den iyisini bulup arkadan satabilir.Bu Jinbei ne etti size hocam? Yalnız illa Jinbei'nin ölmesi gerekmiyor gelmesi için?
Bege ve zorlanma, Bege fan başkanlığını bırakman lazım. Bege için bunlar rakip mi? Smothie'den aşağısı kurtarmaz onu.Bege
Luffy
Bege adamsın lannn. Yalnız Oven ne ya bi de güya etrafı çevrilmiş. Adam tek başına ordu zaten ezer geçer hepsini.
Oven'dan sonra Daifuku da gelsin. Bege'yi ancak öyle zorlarlar.
Jinbei öyle bir şey yapmaz.Daha ne yapsın, yarın Lufy'den iyisini bulup arkadan satabilir.
Bege ve zorlanma, Bege fan başkanlığını bırakman lazım. Bege için bunlar rakip mi? Smothie'den aşağısı kurtarmaz onu.
Ovenla bluenoyu bir mi tutuyorsun oven bluenoyu bir yumrukla alır. Ayrıca luffy g2 hızına lucci yetişiyor. Sanji orda moleküllere ayrılıp tekme atıp chiffonu alıp geri dönüyor birde bunu çaktırmadan yapıyor bence çok fark var
Ben o nişan aldığı şeyin meyvesiyle tabanca boyutuna küçülttüğü top olduğunu düşündüm. Ama her halükarda etkisi abartılı değil gayet yerinde.Bege'in tabancasının o kadar etki etmesi abartılı olmuş. Saldırının boyutuna bakın, top mermisi gibi. Hatta bence top mermisi cidden. Daha önceden de Bege'in gemisini görmüştük, kale şeklindeydi.Büyük ihtimal Bege gemisini meyve gücüyle kontrol edebiliyor. Nişanı da kendi tabancasıyla alıyor.
Vahşileşiyorlar herhalde. Belki hepsi kurtadam gibi tüyleri uzayıp çılgın atıyordur yada bi ihtimal Alpamis'in dediği gibi tüy döküp insan oluyorlardır Neyse heyecan verici bi ayrıntıyı hatırlatması iyi oldu Carrot'unBu dolunayda minklere ne oluyor acaba.
İyi olurlar gerçekten Tencere kapak.Puding ve Sanji efsane ikili olurlar.
Puding, Oven abim sinirlendi diye hafiften endişeleniyor.Oven kalkıyor tekrar. Yani dövüş devam edecek gibi.
Burada bir noktaya dikkat çekeyim. Jinbe Luffy ye biad ettiğinde bigmom luffy nin belki de 150 katı daha güçlü. Hepsi yakalanınca ölümü kabullenerek dışarı çıkıyorken bomba patlıyor. Bigmom u bırakıp Shanks a gitmedi ki. Kendi milleti soykırıma uğramasın diye BigMom a yanaştı. Shanks olsaydı Luffy nin yanına gelmesine gerek kalmayacaktı. Akainu nun damgasını birlikte yediler bunlar. O zamandan belliydi de ben bir sichibukainin tayfaya geleceğini hayal edemezdim...Daha ne yapsın, yarın Lufy'den iyisini bulup arkadan satabilir.
Bege ve zorlanma, Bege fan başkanlığını bırakman lazım. Bege için bunlar rakip mi? Smothie'den aşağısı kurtarmaz onu.