Çok iyi ya Güzel savunuyorsunFuji bir meteor atar kaçacak yer bırakmaz, k. Haki varsa onun kralı Fuji de var. Saldırıları yer çekimini aşamaz bile, Fuji ona 2 gömlek üstün gelir.
Çok iyi ya Güzel savunuyorsunFuji bir meteor atar kaçacak yer bırakmaz, k. Haki varsa onun kralı Fuji de var. Saldırıları yer çekimini aşamaz bile, Fuji ona 2 gömlek üstün gelir.
Bu kadar fazla arttırması gerçekten şaşırttı beni. Senin sayfada da yazdım Oda'nın dövüşlere değişik değişik şeyler eklemesi kesin bir sonuca ulaşmamıza engel oluyorsa bile Kata'nın ve Luffy'nin Dof'tan daha güçlü olduğunu söyleyebilirim şuan.Aynen hadi işi tamama erdirmek için daha fazla yıprandı ama handikaplı değildi diyelim. Bu arada 20 dakka nere 2 saat nere? Dof çok fena arkada kaldı di mi?
Olabilir harbiden. Eee o zaman bu G4'den erken çıkma muhabbeti değil de o handikapı da geliştirdi mi? Bölümde tam olarak ne diyor?Bu kadar fazla arttırması gerçekten şaşırttı beni. Senin sayfada da yazdım Oda'nın dövüşlere değişik değişik şeyler eklemesi kesin bir sonuca ulaşmamıza engel oluyorsa bile Kata'nın ve Luffy'nin Dof'tan daha güçlü olduğunu söyleyebilirim şuan.
Yalnız Dof'ta güçlenmiş olabilir sonuçta saiyajin etkisi sadece bizim oğlan üzerinden gitmiyordur belki de
Anladığım kadarıyla Luffy dövüşün sıcaklığından unutmuş g4 sınırını, Kata Luffy'nin geleceğini görüp g4'ün bittiğinin haberini veriyor, Luffy bunu duyunca elinden geldiğince kaçmaya çalışıyor.Olabilir harbiden. Eee o zaman bu G4'den erken çıkma muhabbeti değil de o handikapı da geliştirdi mi? Bölümde tam olarak ne diyor?
Dof'un iç organları verelim, G4 falan dinlemez, sağ kolları tanımaz, Kaido yoksa Ceaser falan bırakmazdı, adama güveni bariz belliydi.Bu kadar fazla arttırması gerçekten şaşırttı beni. Senin sayfada da yazdım Oda'nın dövüşlere değişik değişik şeyler eklemesi kesin bir sonuca ulaşmamıza engel oluyorsa bile Kata'nın ve Luffy'nin Dof'tan daha güçlü olduğunu söyleyebilirim şuan.
Yalnız Dof'ta güçlenmiş olabilir sonuçta saiyajin etkisi sadece bizim oğlan üzerinden gitmiyordur belki de
Aynen ben şimdi bölümü okumadım. Ama mantıklı gelen tam sınırına dayanmadan çıkması bu sayede tam bitik durumda olmuyor. Ama belki de gelistirdi kendini dediğiniz gibi de olabilir.Anladığım kadarıyla Luffy dövüşün sıcaklığından unutmuş g4 sınırını, Kata Luffy'nin geleceğini görüp g4'ün bittiğinin haberini veriyor, Luffy bunu duyunca elinden geldiğince kaçmaya çalışıyor.
Tabi en doğru çeviri için Smoker'i beklemek lazım ama burdan iki sonuç çıkıyor.
Birincisi Luffy, g4 bitince bile hareket edecek durumda kalabiliyor bir şekilde o kötü duruma düşme olayının üstesinden gelmiş.
İkincisi Luffy g4'ten çıkacağını bildiği için kendini ona ayarlayıp iradesi ile ayakta kalıp kaçmaya devam ediyor. G4'ün bitiş şekli ve ardından hemen kaçmasına bakarsak kendini bir şekilde modun bitişine hazırladığını görüyoruz.
Luffy düşündüğümüzden çok daha enerjik şuan. Diğer tarafta da bir sürü aksiyonun içine giriyor hemde bu sefer kucakta değil kucağında biri varken.
Benim Kata üzerine bahse girmemin sebebi Kata'nın g4'ü çözmüş olması yani bu bölümde söylenilen senin açığını bulacam sözü ters işledi açığı Luffy değil Kata buldu.
Herhalükarda Luffy bu arc sonrası sağ kol kıvamına gelecek
G4'ten isteyerek çıkmıyor. Muhtemelen Katakuri gelecekte G4'ten çıkacağını görüyor, Kata bundan bahsedince Luffy de hatırlattığın için sağol deyip kaçmaya başlıyor. Biraz uzaklaşınca G4 bitiyor. Galiba G4'ten çıktığındaki halsiz kalma handikabını yendi Luffy. Artık sadece hakisiz kalıyor gibi görünüyor.Olabilir harbiden. Eee o zaman bu G4'den erken çıkma muhabbeti değil de o handikapı da geliştirdi mi? Bölümde tam olarak ne diyor?
Aynen olabilir. Ama belki sadece dayanıklılığı artmıştır. Çünkü diyelim ki bunun üstüne bir G4 daha yapıp sonuna kadar savassa sanki aynı durum bir daha olmazmis gibi geliyor bana. Ama aksi bir durumda yine bu durumdaki gibi kkalabiliyorsa ozaman harbi harbi bu handikapı atlatmış demektir.G4'ten isteyerek çıkmıyor. Muhtemelen Katakuri gelecekte G4'ten çıkacağını görüyor, Kata bundan bahsedince Luffy de hatırlattığın için sağol deyip kaçmaya başlıyor. Biraz uzaklaşınca G4 bitiyor. Galiba G4'ten çıktığındaki halsiz kalma handikabını yendi Luffy. Artık sadece hakisiz kalıyor gibi görünüyor.