Kadının zayıflığı bu. Sadece pastaya odaklanıyor. Geri kalan hiçbir şeyi umursamıyor.Bu saatten sonra ne halleri varsalar görsünler.
Kadının zayıflığı bu. Sadece pastaya odaklanıyor. Geri kalan hiçbir şeyi umursamıyor.Bu saatten sonra ne halleri varsalar görsünler.
Kaido'nun sağ kolunun Kata'dan üstün çıkacağını sanmıyorum. Biri 97 ise diğeri de 98dir en fazla. Sonuçta Yonkoular arası bir denklik var aksi olsa denge olmazdı .Bu Luffy istediği kadar adam toplasin. Wano da kaido ya dokunamaz. Bu arc bana bunu güzel gösterdi. Katakuri boyleyse Kaido sağ kolu nasıl bir manyak çıkacak acaba
Ne kadar çok Kaido demişsin.Kaido Wano'da olmayacak muhtemelen. Wano'da Kaido'nun sağ kolunu Luffy, Shogun'u da Zoro alsa Kaido'nun tayfasını eritmeye başlarlar. Sonra Kaido'nun adasına giderler Kaido'yu ve kalan tayfasını indirmeye.
vurdumduymazZoro'dan
Ee yani. Gaban reyiz hazır bkletiliyor orda. Tahminime göre Luffy'e uyanışı tayfaya haki öğretebilir.Wano da veya yakın zamanda Luffy birinden daha eğitim görecek yazın kenara.
Aynen. Uyanışı biri öğretir büyük ihtimal o da üçüncü eleman olur.Ee yani. Gaban reyiz hazır bkletiliyor orda. Tahminime göre Luffy'e uyanışı tayfaya haki öğretebilir.
Kaido sağ kolu daha güçlü olacak diye bir kaide yok amaBu Luffy istediği kadar adam toplasin. Wano da kaido ya dokunamaz. Bu arc bana bunu güzel gösterdi. Katakuri boyleyse Kaido sağ kolu nasıl bir manyak çıkacak acaba
Ne kadar çok Kaido demişsin.
Avatar olmamış :/Bölüm çok süperdi, Oda yine kendini aşmış. Op günden güne daha bir güzel oluyor. Bu heyecanı nasıl kaybetmiyor mangaka şaşıyorum doğrusu.