Zoro suz geçen günlerimizi ömürden saymıyoruz demi kardeşim Harbiden ya Zorosuz arc mı olur.. Zoro fanı değilim ama Zoro harbiden bambaşka beaUlan zoroyu özledim iyimi :'(
Çok ciddiyetsiz buralar sensiz reis.
Zoro suz geçen günlerimizi ömürden saymıyoruz demi kardeşim Harbiden ya Zorosuz arc mı olur.. Zoro fanı değilim ama Zoro harbiden bambaşka beaUlan zoroyu özledim iyimi :'(
Çok ciddiyetsiz buralar sensiz reis.
Zaten luffy uyanış yapsa etrafını trombolin misali kullanır choppy ve ussop dâ süpperr der gözleri yıldız olurUyanış olmadan Vücudunu elemente çevirme olmaması gerekir diye düşünüyorum. Uyanış + KH ile saldırı alacağı yeri Mochi'ye dönüştürüyor olabilir Kata.
Yani Akainu'da da uyanış olabilir.
Ancak Kata'ya Özel Paramecia denmesinin sebebi uyanış mı acaba?
Başka bir üretici paramecia da uyanış+KK ile aynı şeyi yapamaması için bir sebep yok gibi geliyor bana.
Amazon lily de kadınlar oklara haki ekliyor adamlar meyve saldırsınamı ekleyemiyecekTanrı aşkına gençler.. Meyveler tartışmalı bir konu olsa da bedenden ayrılmış şeylere haki eklenebiliyor zaten.
Bilmiyorum ki üretici paramecia olmadığı için farklı bir şey olabilir diye düşünüyorumZaten luffy uyanış yapsa etrafını trombolin misali kullanır choppy ve ussop dâ süpperr der gözleri yıldız olur
Owen bir üstüdür cincinin, daha iyi gibi Sanji için.Sanji’nin hakki cinci hocaydı.
Kata, Daifuku ve Owen'ın babaları aynı ve doğum sıraları da yazdığım gibi. O yüzden yaş hiyerarşisi var gibi güçlerinde.Owen bir üstüdür cincinin, daha iyi gibi Sanji için.
Daifuku daha güçlüdür.Owen bir üstüdür cincinin, daha iyi gibi Sanji için.
Üçüz de anne karnından aynı anda çıkmıyor.Ben daifuku,owen ve katakuriyi üçüz diye biliyorum.