Oven, reyizin 3 tık altı çıkacak.Owen'ın meyve benimde hoşuma gidiyor.Acaba bu meyve geliştikçe nasıl oluyor ? Geliştikçe ısıyı daha hızlı ve daha fazla veriyorsa yakın dövüşte Ace vari ateş yumruk etkisi yaratabilir.Eğer dediğim gibiyse meyve mera meranın bir altı gibi.Çünkü Ace'dan farklı olarak uzak menzilli saldırısı olmaz.
Şiki ne alaka dedim bir an. Bari Shichi yazsan. Şiki deyince aklıma Altın Aslan geliyor.
Şiki diye bir üye vardı ben onu gömüyoruz sandım bir anSenin yorumunu görmesem anlamayacaktım. Benim de aklıma o geldi.
Bence Germa Judge'den geçti diye kardeşleri tek gelir.Smoothie gelirse elinde Bege'nin harab olmuş vücudu ile gelir ki süper nova kavramı artık felç olsun.Judge Bm'ye giderse; Bm farkına varmadan onu öldurmüş olur.Bence Oven'i yendikten sonra Smoothie gelecek. Bizimki poşet olacakken Vinsmokelar onu kurtaracak. Yalnız şöyle bir pürüz var, Judge Sanji ile ayrılırken "Bir daha suratımı görmeyeceksin." gibi bir şey demişti. Gidip tekrar Big Mom'a kafa falan mı atacak acaba.
Evet Mom'a dalmasının pek bir anlamı yok o açıdan fakat Germa gelirken bu adamın bir daha beni görmeyeceksin sözünü nereye bağlayacak mangaka merak ediyorum doğrusu.Bence Germa Judge'den geçti diye kardeşleri tek gelir.Smoothie gelirse elinde Bege'nin harab olmuş vücudu ile gelir ki süper nova kavramı artık felç olsun.Judge Bm'ye giderse; Bm farkına varmadan onu öldurmüş olur.
Video aradım bulamadım. Belki de need for speed 2 nin bilinçaltımıza koyduğu şeylerdendir.Lastik sürtüne sürtüne alev alacak bir madde değil bro
E. Oda bu tarz şeyleri yaptım oldu'ya getiriyor işte ne yaparsın..
Judge:"Hı gidin siz gidin , gemideyim ben.Ben kimim ki zaten , babanız değilim zaten sizin.Tamam gidin gidin kendim için mi yaptım her şeyi , çalışıp gelişseniz bana mı gelişeceksiniz ,kendinize gelişeceksiniz!" der herhalde.Evet Mom'a dalmasının pek bir anlamı yok o açıdan fakat Germa gelirken bu adamın bir daha beni görmeyeceksin sözünü nereye bağlayacak mangaka merak ediyorum doğrusu.