Sanji pasta yapsın boşta kalınca da Lufy'e saldırsın anca hiç sevmiyorum sarı kafayıYanlız sanji vs owen efsane olur. Adamın ödülü 400-500 m vardır.
Bu olayların nedenini anlamadıysan sanjiyi sevmemen doğal. Sevmek zorunda değilsinSanji pasta yapsın boşta kalınca da Lufy'e saldırsın anca hiç sevmiyorum sarı kafayı
Eyvallah nedenini anlıyorum sadece seçtiği yol hoşuma gitmiyor fırsat yakalayınca ara ara yeriyorum böyle, senin yorumu görünce kaçırmayayım dedimBu olayların nedenini anlamadıysan sanjiyi sevmemen doğal. Sevmek zorunda değilsin
Üstüne cini de altına alırsa içimiz soğur güzel olur.Yanlız sanji vs owen efsane olur. Adamın ödülü 400-500 m vardır.
Cin çarptı ya bunu geçen sefer ne değişti bir kaç saatte de Sanji bu kadar güçlenecek Owen bile fazla gelir sanjiye bence ama tayfanın gelişimi için alması lazım tabiÜstüne cini de altına alırsa içimiz soğur güzel olur.
Aynı cine Sanji'nin yamulttuğu Yonji çarpmıştı. Kurgu gereği tayfanın paket olduğu bir sahneydi o. Sanji ile Daifuku arasında, bizimkinin öyle çabuk kaybedeceği kadar bir seviye farkı olmadığına inanmak istiyorum.Cin çarptı ya bunu geçen sefer ne değişti bir kaç saatte de Sanji bu kadar güçlenecek Owen bile fazla gelir sanjiye bence ama tayfanın gelişimi için alması lazım tabi
Cinle tam olarak dövüşemedi, bir saldırısını durdurdu ama Cin fırlattı falan. Devamında da Reiju için koşarken arkadan yakalandı. Yani bir vs olsa zorda olsa alabilir. Zaten bizim istediğimiz çok zorlanacağı kendini aşacağı bir vs yapması : ))Cin çarptı ya bunu geçen sefer ne değişti bir kaç saatte de Sanji bu kadar güçlenecek Owen bile fazla gelir sanjiye bence ama tayfanın gelişimi için alması lazım tabi
Cinde cindi ama hakkını yemeyelim zebellah gibi çöktüydü peşine ama alması gerek bende biliyorum sadece bu sarı kafadan çok soğudum bu arc nedense kaybetsin istiyorumAynı cine Sanji'nin yamulttuğu Yonji çarpmıştı. Kurgu gereği tayfanın paket olduğu bir sahneydi o. Sanji ile Daifuku arasında, bizimkinin öyle çabuk kaybedeceği kadar bir seviye farkı olmadığına inanmak istiyorum.
Zaten zamanı geldi de geçiyor Sanji tayfanın gerisinde gelişim olarak bana göre (tayfa dediğim de Luffy ve Zoro yanlış anlaşılmasın ) Bir an önce ben Luffy'nin orta koluyum imajını çizmeli malum sağ zoro sol jinbei kol kalmıyor başkaCinle tam olarak dövüşemedi, bir saldırısını durdurdu ama Cin fırlattı falan. Devamında da Reiju için koşarken arkadan yakalandı. Yani bir vs olsa zorda olsa alabilir. Zaten bizim istediğimiz çok zorlanacağı kendini aşacağı bir vs yapması : ))