O da Logia gibi değil mi ?Doku Doku no Mi normal bir Paramecia, özel değil.
O da Logia gibi değil mi ?Doku Doku no Mi normal bir Paramecia, özel değil.
Bato örneği var kılıçdişli gibi. Ama Katanıın tüm dişleri nizami,düzgün ama yaratığımsı çıkaer gibi hissediyorrum. Venom varya misal onun gibi.bende o şekilde örnek vermek istedim tüm dişleri uzun biçimde ( örnek resimdeki kadar uzun değil) ağzından çıkmış halde olabilir diye yoksa neden saklasın ağzını
Irade meselesi haki; tatlı düşkünlüğü de iradesizlik zaten. Luffy Hızlı da olsa Kata'nin bunu farketmesi gerekir şimdiye kadar tanıtımına göre. Her türlü bir irade zayıflığı var ve ben bundan şikayetçi olmam. Luffy'nin tek başına, başka handikaplarla yenmesi benim için yeterli. Tüm ark yaşadıkları ortada. Bir de bu dövüşten ayakta çıkabilmesi lazım ki ayna dünyasından kurtulabilsin.Hem kendini kaybetme hem de tatlı yerken yakalanma var. Kata'nın KH tatlı yerken ve sinirlenince error veriyor sanırım : ))
G4 çok hızlı onun için tekme yemiş olsa bile yüzü açık yakalanması ilginç Diyeceğimde direk G4 ile uçmuş olabilir oraya da bu ne hızmış arkadaş : P
AMa KH'nin kullanamaması yerine Luffy'nin hızının buna sebep olmasını yeğlerim. Yeter artık handikap falan : ))
Hayır. Bence mochi doğada olmayıp, insan elinden çıkma bir şey olduğu için bu meyve Logia sınıfına girmiyor, ama bana sorarsan bu meyve bildiğin Logia. Sadece bu element durumundan kaynaklı Paramecia olarak geçiyor. Aşağıdaki sahneye bakarsan, demek istediğimi daha iyi anlarsın.@Smoker
Peki meyveyi çözebildin mi? Açıkçası ben hala bu meyvenin dinamiklerini çözebilmiş değilim. Anlayamadım gitti.
Aslında MR3'ün meyvesi harcanıyor ben bunu anladım.Evet, görmedik. Özel tür Paramecia meyvesi.
Hayır, vurulabilir.O da Logia gibi değil mi ?
Etkisiz hale gelınxe ölecek diye kaidede Yok ama anlaşılan etkisiz hale de gelmemiş kurtulmuş gibiEtkisiz hale gelen adamı niye öldüremesin ? Hani nasıl mantık var orda anlayamıyorum
Neyse bölüm gelsin bi bakalım belki etkisiz hale gelmedi, belki farklı olaylar vardır
Baraka ya da SabretoothBato örneği var kılıçdişli gibi. Ama Katanıın tüm dişleri nizami,düzgün ama yaratığımsı çıkaer gibi hissediyorrum. Venom varya misal onun gibi.
Sabertooth efsane olurdu ama farketmez maalesef Kata dişleeini utanç kaynağı olarak gödüğünden gizliyor bence.
Bence de öyle.Aslında MR3'ün meyvesi harcanıyor ben bunu anladım.
Herşeye senaryo diyoruz buda basite kaçıyor bazenMangayı Luffy'nin bir şekilde kurtulacağını bilerek takip ediyoruz.