Mangayı Luffy'nin bir şekilde kurtulacağını bilerek takip ediyoruz.Ana için tehdit olan adamı madem etkisiz hale getirmiş amacıda öldürmek neden öldürmüyor fantezimi yapıyor bu adam
Mangayı Luffy'nin bir şekilde kurtulacağını bilerek takip ediyoruz.Ana için tehdit olan adamı madem etkisiz hale getirmiş amacıda öldürmek neden öldürmüyor fantezimi yapıyor bu adam
Gördüm eleştiren.Ağzı eleşiriliyor mu fark etmedim. Çoğu kişi bekliyordu köpek diş, ya da BM tarafından yaralanmış ağız falan. Dof'un gizem olan gözlükler kırıldı Kata'da düşer diye de ben dedim : P
Ama şu çay muhabbeti beni rahatsız ediyor. Umarım Kata'ya çok büyük zararı olmaz. Tamam BM'nin oğlu zaafı olabilir sinirlenebilir ama umarım çayın büyük zararı olmaz ve sinirlendi diye KH'sını kullanamıyor diye çizilmez : (
En azından kendince mantıklı açıklamalar bulmaya çalışanları niye aşağılıyorsun Keşke bu kadar ötekileştirmeseniz insanları beŞimdi bütün hafta, her bölüme çok iyi oyu atıp Oda'ya laf attırmayan Oda fanlarının savunmalarını okuyacağız. Şimdiden efsane zekice(!) savunmalar geliyor hadi bakalım.
Un mu katmışlardı bişey yapmışlardı. Katakuri'nin kıvamını bozacaklar mı diyorsunEğer bu Mochi Mochi no Mi'nin, Ame Ame no Mi gibi bir özelliği var ise, efsane olur.
Evet, Logia türü bir meyveydi. Özellik olarak mochi ile aynı sayılır. Tek farkı, o meyvenin hem sıvı hem de katı formu var. Yani istediği zaman kendini sertleştirebiliyor.O logia değil miydi? Bir de nasıldı özelliği?
Kata'nın dişleri gözüktü. Böyle bir tatlı isteği olduğunu öğrendik başka bir şey değil.Peki sizce niye böyle bir sahne çizildi? Yani Kata madem gidecekti ne diye Luffy'yi o duruma soktu mangaka? Bir faydası oldu mu Luffy'ye? Hani bir avantaj falan sağlasa diyeceğim ki tamam ama o da yok. Yani böyle bir senaryo olmasa hiçbir şey değişmeyecekti. Sırf sayfa doldurmak için yapılmış gibi duruyor.
Hem kendini kaybetme hem de tatlı yerken yakalanma var. Kata'nın KH tatlı yerken ve sinirlenince error veriyor sanırım : ))Gördüm eleştiren.
Çayın zararından kastın, antiligiyse sanmıyorum zararı olacağını. En fazla Luffy'nin bir saldırıdan kurtulmasına yardımcı olur; yoksa g4 Luffy etkilenmez mochiden pek.
Kh'den normal haliyle sıyrıldı zaten Luffy. Ama kendini kaybetme falan görebiliriz Kata'dan da.
Belki de tatli yetken k.hakisini kontrol edemiyordur Yerken gözü dönüyorsa.Kata hem Luff'ye yakalanıyor tatlı yerken. Hem de tekme yiyor. Kata sinirlenince KH'sını kullanacak kadar sakin kalamıyor olabilir mi ?
Umarım öyle değildir.
Evet. Kum, un ya da toz şeklinde ki maddeler ile mochinin yapışkan özelliği engellenebilir.En azından kendince mantıklı açıklamalar bulmaya çalışanları niye aşağılıyorsun Keşke bu kadar ötekileştirmeseniz insanları be
Un mu katmışlardı bişey yapmışlardı. Katakuri'nin kıvamını bozacaklar mı diyorsun