Luffy'nin neyi çözdüğü merak uyandırıcı buna bağlı olarak dediğin doğru olacaktır.Klasik shounen klişesidir bu aslında.Yavaş yavaş yenilir gibi olur sonrasında zayıf noktayı bulur ve zafere ulaşır.Aynı senaryoyu izleyeceğiz bence.
Luffy'nin neyi çözdüğü merak uyandırıcı buna bağlı olarak dediğin doğru olacaktır.Klasik shounen klişesidir bu aslında.Yavaş yavaş yenilir gibi olur sonrasında zayıf noktayı bulur ve zafere ulaşır.Aynı senaryoyu izleyeceğiz bence.
Muhtemelen meyvesinin işleyişini çözdü.Önceden her vuruşu içinden geçiyordu şimdi ise vurabildi.Muhtemelen bu Katakurinin kare moçhi tekniğinden kaynaklı bir durum ama bakıcaz artık.Luffy'nin neyi çözdüğü merak uyandırıcı buna bağlı olarak dediğin doğru olacaktır.
Ben söyleyeyim.Saldırı pozisyonuna geçtiğinde aşçıları teklediği gibi mochiyi sertleştirmek zorunda kalıyor.O açığı verdiği an vurursan logia formuna girip saldırıları atlatamıyor.Luffy bunu çözmüş olmalı yada buna yakın bir muhabbeti.Altına imzamı atarım.Luffy'nin neyi çözdüğü merak uyandırıcı buna bağlı olarak dediğin doğru olacaktır.
Sanmıyorum. İnse bile idam edilme olasılığı var. Bak Yonko idam ediyoruz derler denizcilerin prestijini arttırmak için.O değil de BM inerse ve ID'ye düşerse acaba ID'de 7. gizlininde gizlisi bir kat oluşturulabilir mi ?
Ben de önceki sayfalarda böyle bir tahminde bulundum. Farklı olarak görse bile saldırıya geçtikten sonra Luffy kadar çevik olamadığı için Luffy atlatıp vurabiliyor. Görse bile tepki veremiyor.Ben söyleyeyim.Saldırı pozisyonuna geçtiğinde aşçıları teklediği gibi mochiyi sertleştirmek zorunda kalıyor.O açığı verdiği an vurursan logia formuna girip saldırıları atlatamıyor.Luffy bunu çözmüş olmalı yada buna yakın bir muhabbeti.Altına imzamı atarım.
Yani Kata saldırıya geçtiği an karşı saldırı yapman lazım aynı boksörler gibi.Daha hızlı ve tahmin yeteneği iyi bir şekilde.Çünkü sen saldırırsan rahatça savunmaya geçiyor ve görmeyle birlikte hemen atlatıyor.Sadece saldırırken geleceği göremiyor olabilir aynı zamanda.
Daha önce örneklerini gördüğüm açık verme durumları bunlar yine aşağı yukarı aynı çıkacaktır.
Tabii kendimizi böyle kandıracağız, normalde gerzek birinin birden dövüş sırasında stratejist kesilmesine şahit oluyoruz bol bol. Shounen mod ontamam Luffy gerizekalı gibi görünebilir ama dişli rakip geldiği zaman kalbi yukarı kan pompalıyor beyin aktif oluyor.
Salako dediğimiz Luffy güçlü rakiplerine karşı analiz ve çözümleme konusunda gerçekten başarılı. Yediği dayağı tecrübeden saymak yeterli olur.
İppo'da elemanın yakın arkadaşı vardı iyi kontra vuran adını unuttum şimdi.Aynen öyle olması lazım Luffy'nin vurmadan önce harekete geçmesi lazım Kata geleceği görüyorsa.Böyle yaparsa Luffy kazanır üstelik Kata'yı da çileden çıkarır.Ben de önceki sayfalarda böyle bir tahminde bulundum. Farklı olarak görse bile saldırıya geçtikten sonra Luffy kadar çevik olamadığı için Luffy atlatıp vurabiliyor. Görse bile tepki veremiyor.
@Eustass Captain Kidd
Kare mochi ile alakalı değil bence.