Smilodon mu? Aslında haklı olabilirsin. Çünkü hiç mink-insan melezi görmedik.Herkes Katakuri'yi balıkadam olma ihtimalinden değerlendirmiş ama bence mink melezi çıkacak bu adam. Köpek dişi bile yeter bence bunun için. Hatta kaplanların atası neydi fotoda koyulmuştu dün o tarz bir soydan gelecek. Ayrıca Katakuri'nin hala arkasındayım hatta böyle daha samimi bir karakter oldu. Luffy'nin yenmesi için yeni bir şey göstermesi gerektiği konusundaki düşüncemde değişmedi.
Nekomamushi cikmasin babasiHerkes Katakuri'yi balıkadam olma ihtimalinden değerlendirmiş ama bence mink melezi çıkacak bu adam. Köpek dişi bile yeter bence bunun için. Hatta kaplanların atası neydi fotoda koyulmuştu dün o tarz bir soydan gelecek. Ayrıca Katakuri'nin hala arkasındayım hatta böyle daha samimi bir karakter oldu. Luffy'nin yenmesi için yeni bir şey göstermesi gerektiği konusundaki düşüncemde değişmedi.
Aynen. Bir arkadaş tekme yediği için Katı Mochi'den çıktığını söylemişti. O da olabilir ama dediğin gibi Katı Mochi'den çıkıp uyanış saldırısı kullandığı anda Luffy etrafa bakıp çözdüm diyor gibi bir durum var.Luffy'nin çözdüğüde bu olsa gerek. İlk baş sıvı mochi ile Luffy'nin tekniklerini taklit etti. Sonra gaz mochi ile fişini çekmek istedi. Çekemeyincede sert mochi + silahlanma haki ile bir şeyler yapmak istedi bu seferde çevikliği ve hızı düştü.
Yani şey gibi düşünün; Luffy lastik ve boundman tekniğinde yürüyemiyor zıplaya zıplaya gidiyor Katakuride hangi formu kullanırsa ona göre hız,çeviklik ve güç kazanıyor ya da kaybediyor. Sıvı formda hız ve çeviklik kazanmıştı tıpkı Gear Luffy gibi. Kendi gücünü korumak için ve kendi gücü ile Luffyi indiremediği için çevreyi etkileyen gaz mochiyi denedi. Onda devam etseydi işini bitirebilirdi ama etmedi. Son olarak katı mochi yani gear 2 gibi teknik değiştirince bu seferde hızını ve çevikliğini kaybetti.
Zaten kare mochi + hakinin Luffy'nin ellerini üfletecek kadar acıtması buna işaret.
Dövüşün devamına ve sonuna dair tahminlerini de bekliyoruz hocam : ))Henüz yazıya dökmedim.
Yara izleri var sanmıyorum o dişler sanki daha sonradan ekleme gibi.Herkes Katakuri'yi balıkadam olma ihtimalinden değerlendirmiş ama bence mink melezi çıkacak bu adam. Köpek dişi bile yeter bence bunun için. Hatta kaplanların atası neydi fotoda koyulmuştu dün o tarz bir soydan gelecek. Ayrıca Katakuri'nin hala arkasındayım hatta böyle daha samimi bir karakter oldu. Luffy'nin yenmesi için yeni bir şey göstermesi gerektiği konusundaki düşüncemde değişmedi.
Ben sevmedim
Şimdi bal diyorsunda Big mom'in gucu de bal degil mi ? Sansli dogmus Sonra akainu magma meyvesi yemis. Olacak o kadarSerinin en başından beri böyle bu durum, adam Korsanlığa başlarken bile balla başlıyor. Sen gelmis KK olacak ama balla olacak bu eheh yapıyorsun.
Burada her gün Luffy üzerinden milleti trollemeyi, alttan alttan Luffy fanlarına laf sokmayı biliyorsun bunu birde genele yaydığın mesajların oluyor.
Ama ana karakteri işleme biçimi bu, senin kadar kılıç sevmiyoruz ya da bir anda hop bakin bu adam dünyanın en güçlüsü diye tanıtılan adama vooo diye yaklamışıyoruz diye hatta seninle aynı düşünmüyoruz diye durmadan imalı mesajlar atmamalısın.
Roger ölmese Wb KK diye anılmazdı. Roger'ın ölmesi Wb nin balıydı mı diyelim? Luffy Zoroyu kurtarmasa orada sefil bi şekilde ölecekti Zoroyu Luffy'nin balı mı kurtardı diyelim? Ben bile şu argümanı yazarken sıkıldım sen her hafta gelip "Bal" argümanını yazmaktan sıkılmadın.
Herkesin karakteri ve kişiliği farklı seninle aynı düşüncede ve çizgi de olmayan insanlara tahammül edemiyorsan yallah arabistana kardeşim.