Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 883: Atıştırma Saati

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    233
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce Jack, şimdi de Katakuri. Balıkadam genlerine sahipler resmen. Melez olunca daha mı güçlü oluyorlar nedir? :/
Bak benim işkillendidğimde buydu. Kocakarı sanırım tüm ırklardan çocuk yapmış. Ama balıkadamada pek benzetemedim. Melez olması muhtemel bana göre. Hangi ırktan kestirmek zor. Belki değişik bir ırktan çıkar.

Aynen melezler iki tarafttanda özellik aldığından kurgusal evrenlerde en güçlü ya da çok güçlü çıkıyorlar. Kata da en güçlü evlat işte. Gerçi tüm çocukları melez çıkabilirde. Karının ütopyaası fena. hiç boş durmamış ki.

Şekilci tayfada yine iş başındaymış.:artiz:

Lufdy odaklanınca Katayı buluyor. Kata dikkati dağılıncca savuşturamıyor.İşin Sırrı odaklanmada.
 

Kaç bölümdür, yarıştırdıkları şey meyve olduğundan dolayı; Luffy'nin çözdüğü şeyin meyve ile ilgisi var bence. Bu özel paramecia meyvesine, Luffy haki ile saldırınca işe yaramamıştı malum.


Sanırım Kata meyvesi veya hakisi ile hücum ederken; bu logialaşmayı kullanamıyor. Luffycan ise haki ile meyvesini harmanlayıp esnek kalabiliyor.
İlk resimde ''üfler'' dediği kısımdan bir şeyler çıkabilir bence.
 
Birden fazla şekli olduğunu ve bunları bir arada kullanamadığı konusunda haklı olabilirsin.
Çünkü tekrar uyanış eksenli kullanırken. Elleri -Katı Mochi- formunda değil.
Daha sonra Luffy'nin yüzüne vuracağını öngörünce Katı Mochi ile yüzünü koruyor.
Luffy'nin çözdüğüde bu olsa gerek. İlk baş sıvı mochi ile Luffy'nin tekniklerini taklit etti. Sonra gaz mochi ile fişini çekmek istedi. Çekemeyincede sert mochi + silahlanma haki ile bir şeyler yapmak istedi bu seferde çevikliği ve hızı düştü.
Yani şey gibi düşünün; Luffy lastik ve boundman tekniğinde yürüyemiyor zıplaya zıplaya gidiyor Katakuride hangi formu kullanırsa ona göre hız,çeviklik ve güç kazanıyor ya da kaybediyor. Sıvı formda hız ve çeviklik kazanmıştı tıpkı Gear Luffy gibi. Kendi gücünü korumak için ve kendi gücü ile Luffyi indiremediği için çevreyi etkileyen gaz mochiyi denedi. Onda devam etseydi işini bitirebilirdi ama etmedi. Son olarak katı mochi yani gear 2 gibi teknik değiştirince bu seferde hızını ve çevikliğini kaybetti.

Zaten kare mochi + hakinin Luffy'nin ellerini üfletecek kadar acıtması buna işaret.
 
Bir de katakuri, silahlanmayı geçen şeyler vardır demiyor mu? Benim hakim seninkinden iyi demiyor ki. Ki son dönemde hakiden sert olan şeyler gördük, oda sürekli değiniyor buna.
 
Belki de Katakuri kenb. haki ile geleceği görme aralığı vardır. Ne bileyim 20 sn ilerisini gördü, gördüğü kadar zaman geçmeden kullanamıyordur kenb. hakisini. Yada sürekli geleceği görüp ona göre karşılık verdiği için seyri değişen yakın dövüşte iyi değildir :D Luffy uzak geleceği görecek zaman vermeden dövüşürse bişeyler olabilir :D Olmaya da bilir tabi, bunlar benim uydurmalarım.
 
Kata geleceği gördüğü zaman o geleceğe müdahale edebiliyor. Ama luffy'nin kaçacağı yeri görüp oraya vurmaya karar verdiğinde luffynin o saldırıyı savuşturup savuşturamayacağını bilmiyor. Kenbunshokusu luffy'den iyi olsa da luffy'nin refleksleri daha iyi olduğundan luffy bu kadar kaçabildi.

Sanjinin mermiden kaçacağını görüp kendisi jelibon attığında da sanjinin jelibondan kaçacağını tahmin etmemişti.

Yani adam aynı anda onlarca olasılığı önceden görmüyor. Bu yüzden kata hep önce luffy'nin saldırmasını bekleyerek karşılık verdi.
Ama bu bölüm agresifleşip yakın mesafede saldırıya geçince darbe aldı. Luffy'nin bi saldırısından kaçacağını görüp başka bi saldırı denediyse bile luffy'nin o saldırıdan kaçacağını tahmin edemedi ve luffy saldırıdan kaçtıktan sonra değil aynı anda tekme sallıyor. Kata'nın buna karşılık verememesi normal.
____________

busoşokuyu yükseltirken kenbunshokusu düşürmemiştir bence. Çünkü kata burda busoşokuyu yükseltmek yerine meyvesini katılaştırdı gibi geldi bana. Elbette sıvı halde olsa saldırı savuşturma becerisi daha yüksek olur ama kenbunshokuyu etkilediğini sanmıyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık