Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 880: Kaçma Şansı %0

Bölüm nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    210
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Varolan aynalarla yeni ayna üretebilir derken :S Bana daha çok Brulee'nin etki alanına giren aynalar ayna dünyasında otomatik oluşuyor, güncelleniyor gibi geldi.

Öyle bir şey söz konusu olsaydı Luffy'nin Katakuriyi ayna dünyasına attıktan sonra kırdığı aynayı birleştirirdi. Onun yerine diğer kardeşleri o gemiye çıkan başka aynaları aradı.

Bu arada ayna dünyasına daha önce giren Carrot yılan boyunlu kardeşlerden önce davranıp içeriye sızmış olabilir.
Ama Brule yeni uyanmıştı, biraz da mal bir karakter malum. Katakuri ittire kaktıra kendine getirdi. Bir de eliyle ayna oluşturup Chopper'la carrot'ı hapsettiğini hatırlıyorum ben.

Carrot'u da dalgayı beklerken gördük. Öyle bir şey olacaksa bu bölüm Chopper'ı gördüğümüzü hatırlamıyorum, yelkenin tepesinde biri vardı, o değilse eğer o sızmış olabilir. Ama Brulesiz geçiş yapılamıyordu, o ayık değilken geçiş yapma durumu zor.

Mantıklı, uyanışla olur bu iş.
Uyanışla ilgisi ne, anlamadım.

Gura gura nın uyanışı nasıl olurdu acaba
Deprem meyveside Sicim meyvesi gibi kullanıcının vücudunu değiştiren paramecia meyveler gibi değil. Çevreyi etkileyen bir meyve olduğundan yüksek ihtimal istediği şeyi yıkabilme gücü verirdi. Misal Doflamingonun sicime çevirdiği binaları Newgate tek hareketiyle parçalayabilirdi diye düşünüyorum. Velhasıl kelam çevreye değilde hedefe yönelik depremi mümkün kılardı.

H.haki o kadar nadir dediler,çok güçlü bir şey dediler sadece bayıltma olayını gördük bide hava değişimi.

1.Ben h.haki den, karşıda ki kişi misal logia ,h.haki kullanıp belli bir süre logia formunu sokamama gibi.
2.Hiç dövüşmeden karşıdaki kişiye h.haki ile bedensel hasar verme gibi şeyler bekliyorum.

Ama Brule yeni uyanmıştı, biraz da mal bir karakter malum. Katakuri ittire kaktıra kendine getirdi. Bir de eliyle ayna oluşturup Chopper'la carrot'ı hapsettiğini hatırlıyorum ben.

Carrot'u da dalgayı beklerken gördük. Öyle bir şey olacaksa bu bölüm Chopper'ı gördüğümüzü hatırlamıyorum, yelkenin tepesinde biri vardı, o değilse eğer o sızmış olabilir. Ama Brulesiz geçiş yapılamıyordu, o ayık değilken geçiş yapma durumu zor.
Ben sürekli şu tavşanı unutup duruyorum o kadar gereksiz bir karakter. Umarım tayfaya felan gelmez.

Bluneoda her yerde kapı açabiliyordu. Bruleenin eliyle yaptığıda aynı. Yani somut bir ayna değil sadece o boyuta birini sokması için gereken bir teknik...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık