En son böyle dediğinde mükemmel bölüm geldiydiBölüm çok iyi olacak.
En son böyle dediğinde mükemmel bölüm geldiydiBölüm çok iyi olacak.
En son böyle dediğinde mükemmel bölüm geldiydi
Ben demiyorum az önce öyle yazıldığını gördüm :/
Spoiler erken gelecek demedim. Bölüm de Perşembe gelir yüksek ihtimalle.Erken dediler, çarşamba gelir diye bekliyordum. Hani spoiler. :/
Biliyorum senin yazmadığını. Öyle bir yorum görmek şaşırttı.Ben demiyorum az önce öyle yazıldığını gördüm :/
Daha iki üç bölüm önce çok Mom G4'ü gülerek karşılıyordu halbuki :S Forumda ara sıra böyle şeyler oluyor. Eskiden bir sürü kişi G4 Amiral, Yonko dinlemez diyordu. Neyse ki azaldı biraz.Biliyorum senin yazmadığını. Öyle bir yorum görmek şaşırttı.
Aslında uzun olması gereken bir arctı MF. İyi olarak görülmesinin nedeni okuyucunun aksiyona aç olması ve dediğin gibi efsaneleri bir arada görmemiz. Kötünün iyisi olduğu için iyi :/BAA,Dressrosa,PH gibi gereksiz uzun arcları düşününce mf arc bir nimetti.En azından kısa ve özdü.Aynı şekilde serinin çoğu önemli karakterini tek bir çatı altında gördük.
Kesinlikle daha uzun olması gereken bir arctı.Hep derim Dressrosa'ya BAA'ya o kadar chapter harcayacağına o arclardan biraz kesip mfye eklese çok daha güzel olurdu.Kötünün iyisi kısmına kesinlikle katılıyorum.Zaten BAA,Dressrosa'nın %80'i,PH,Skypia ve hatta o çok sevilen EL bile beni tatmin etmedi.Yani opu genel olarak sevmiyorum(bunu yazarken kahkaha attım) Takip etme nedenim merak unsuru ve çok kaliteli karakterlere sahip olması.Hakkını vereyim şu 2 unsur seriyi takip etmem için yetiyor.Aslında uzun olması gereken bir arctı MF. İyi olarak görülmesinin nedeni okuyucunun aksiyona aç olması ve dediğin gibi efsaneleri bir arada görmemiz. Kötünün iyisi olduğu için iyi :/