Serinin hiç bir yerinde kadınlar güçsüz, narin diye bir söylem gördüğümü hatırlamıyorum. Bu sizin algınız. Korsan dünyasında kadınların sayısının az olması normal. Ama bu var olanların güçsüz olduğu anlamına gelmiyor. Bigmom gayet güçlü bir karakter. Daha ne yapsın bunu belli etmek için anlamıyorumEvet cinsiyetçilikte var accuk. Ama bu kadınları güçsüz gösteripte bir kadın yonko karakter tasarlamasından dolayı.Kadınlar zayıftır,narindir vs. deniliyor ama kadın yonko görüyoruz.Diğer yonkoların imajını zedeliyor benim gözümde.Bu yüzden mesela yeni amiralin kadın çıkacağı teorilerinin çıkmamasını isterim.Ha tabii BM'nin kadın mı canavar mı olduğuda tartışma konusu orası ayrı.
Dof'un o bahsettiği yarışı tam anlamıyla görmeyi bende istiyorum.Zaten bu yüzden Shanks hariç tüm yonkoları bizimkilerin indireceğine inanmıyorum.Dediğin gibi sıkıcı ve basit olur.Şu anda yeni dünyada olacak tüm önemli olaylar bizimkilerin etrafında dönmemeli.Diğer önemli karakterlerinde birbirleriyle savaştığını görmek hikayeye çok daha renk katıcaktır.
Bu arada yanlış anlama. Forumda genel bir algı var, Bigmom kadın olduğu için güçsüz görülüyor. Sitemim o algıya.