881 kazanma şansı 0
Hani kaçacaklar ya elbet biliyoruz. Luffy'ye de öyle gönderme yapacak mangaka. Kazanacak yani.
Hani kaçacaklar ya elbet biliyoruz. Luffy'ye de öyle gönderme yapacak mangaka. Kazanacak yani.
MF cok mu iyiydi kiWano Arc, MF'den sonra gelmiş geçmiş en iyi arc olacak diyorlar sen şevkini oraya sakla.
Onu söyleyen editörler ve mangaka yoksa Marineford çok iyi bir arc değil, neyse konusuda burası değil zaten, geçen sefer Marineford hakkında yazınca konudışı etmişlerdi beni.MF cok mu iyiydi ki
Önemli olan MF'nin yarattığı etki.MF cok mu iyiydi ki
O değil de Luffy Katanın fena içinden geçecek.881 kazanma şansı 0
@amaneden gerekli yer için gerekeni yazmış. Hoş değildi benim açımdan.Dünyanın en tatlı modu <3 Saldırı amaçlı bir söylenme değildi bu. 57 sayfa mesajın içinde herkese mantıksız gelen, katılmadıkları düşünceler var zaten. Bişey söylendiğinde kalk git köşede oyna tarzı bi üslupla alıntı atılınca mesajların amaçları değişiyor. Yoksa teori bencede zorlama Korsanfan'ın bu konudaki düşüncelerini merak ettim birazcık
:/G4 Yonko gücü mü
etkisi iyidi sonucu kötüydü ölmeyeydi iyidi aceÖnemli olan MF'nin yarattığı etki.