İroni yapıyor fazla celallenmeArkadasi cok tanimiyorum o yuzden ciddi yazmistir diye yazdim. Ironi yapiyosa eyvallah iyi yedi beni Eger ironi yapmiyorsa dedigin gibi durum vahim.
İroni yapıyor fazla celallenmeArkadasi cok tanimiyorum o yuzden ciddi yazmistir diye yazdim. Ironi yapiyosa eyvallah iyi yedi beni Eger ironi yapmiyorsa dedigin gibi durum vahim.
Çok bekleyince bölümün değeri artıyor gözümde seninle ilgisi yok Oda-senseiSpoiler'ın gelmemesiyle beklentinin artması arasında bir bağlantının olmaması gerekiyor ama? Sonra çizdiğim bölümü beğenmiyorsunuz üzülüyorum.
Not: Kaynağı belirsiz bir spoiler gördüm fakat emin olmadığım hiçbir şeyi paylaşmam.
Şöyle bir şey de var da bunların hiçbiri doğrulanmış şeyler değil. Senin attığın bana pek olası gelmedi, alttakinin de sıkıntılı yerleri var.Şöyle Bi spoiler gördüm az önce.
Katakuri Sunny'de bi tane Klon bırakmış deniyor.
One Piece 879 prediction
ONEPIECE 879 Mochi Mochi no mi
BM, got rampage and eat everything she see, it seems like perospero also being eaten.
At the mirror world, Luffy attack katakuri with jet pistol then with jet gatling gun but not single attack can hit Katakuri, it seems all luffy attack by pass katakuri body just like logia,
Luffy try to attack with elephant gun this time Katakuri block with his hand and cover Luffy hand with mochi then smash him to the ground
Katakuri: After everything you have done, I will not let every single of you get out of here Mugiwara and also i have little present for your friend
Flash back, Katakuri left some of his mochi in ship and then the mochi turn into Katakuri clone
Scene change to sunny, katakuri clone began to attack Nami and then block by jinbei. Jinbei vs Katakuri
Chapter End.
Hainsin.Katakuri Luffy'yi yerden yere vursun istiyorum nedense
İki yıl eğitim aldı, sırada Kaido var sağ kol alsın bari, kimseden kaçmayacağım dedi gibi sözler söyleyenler yüzünden Luffy'den soğumaya başladımHainsin.