Ben anlamam bu adam cüce çıkarsa herkesten bana çay.@amaneden Tyrion gibi bir kısa boylu insan çıkmadıkça kabul edemem bunu. Kata'yı yedirmeyiz
Geçen hafta 11.40'da gelmiş spoiler. Siz sormadan söyleyeyim.
Ben anlamam bu adam cüce çıkarsa herkesten bana çay.@amaneden Tyrion gibi bir kısa boylu insan çıkmadıkça kabul edemem bunu. Kata'yı yedirmeyiz
Ins gelmezde bırakırsın. Sanki adamın parasını sen veriyosun. Adamın parasını verenler zamanında okuyor.Lanet olsun E.oda'a yediği paralar yetmedi hâlâ spoiler yok. Gelmezse seriyi bırakırım.
Koca Ana gibi gözün dönmüş.@amaneden Ankara'da yaşıyorsan gelirim içmeye affetmem, he Ankara değilse yine gelebilirim yüzsüzümdür lafta kalmasın sonra
İyi oldu aslında böyle ya. Şöyle yine küçük bir spoiler. Eskileri bildiğin mangayı anlatıyordu neredeyse. Şimdi spoiler geliyor bakıyoruz daha çok merak içinde kalıyoruz artı spoiler çıktıktan birkaç saat içinde de bölüm geliyor.
Edit: Beyin gözden önce yorumlamış. Herkesten bana çaymış Vazgeçtim söylemedim say ahaha
O arkadaş ironi yapmış gibi geldi bana ama yapmadıysa durum vahim.Ins gelmezde bırakırsın. Sanki adamın parasını sen veriyosun. Adamın parasını verenler zamanında okuyor.
Arkadasi cok tanimiyorum o yuzden ciddi yazmistir diye yazdim. Ironi yapiyosa eyvallah iyi yedi beni Eger ironi yapmiyorsa dedigin gibi durum vahim.O arkadaş ironi yapmış gibi geldi bana ama yapmadıysa durum vahim.
Ruyamda gördüm.Haftalardır cüce çıkacak diyorum.
Tutar.Ruyamda gördüm.
Gol olur.Tutar.
Spoiler'ın gelmemesiyle beklentinin artması arasında bir bağlantının olmaması gerekiyor ama? Sonra çizdiğim bölümü beğenmiyorsunuz üzülüyorum.İki gündür sabah uyanıp spoiler göremeyince bölümü ayrı bir beklemeye başladım. Beklentim çok büyük :/