Kol falan olmaz bence, Luffy'yi iyice Roger'a benzetecek gibi duruyor, Grand Line'ın ilk yarısında yaşamını kısalttı öyle böyle diyerek. Şimdi de biraz daha yılını alıp, yaşamını kısaltacak. Korsan Kral olarak yeterince hüküm süremeyecek gibi duruyor Luffy, Roger gibi.Çarktan Luffy'nin de kolunu alır bu Oda. Sonra Law'a diktirirler.
Mantıken öyle oluyor ama ben arc başından beri bir şekilde bu hileli çarkın üstesinden gelmesini bekliyorum. Hiç zarar almadan gitmesini yani.Kol falan olmaz bence, Luffy'yi iyice Roger'a benzetecek gibi duruyor, Grand Line'ın ilk yarısında yaşamını kısalttı öyle böyle diyerek. Şimdi de biraz daha yılını alıp, yaşamını kısaltacak. Korsan Kral olarak yeterince hüküm süremeyecek gibi duruyor Luffy, Roger gibi.
Luffy buradan tek başına çıkamaz, Katakuri dövüşünü yense bile. Peki Puding ne olacak? Geride mi kalacak? Peki ya Chiffon? Bege ile nasıl buluşacak? Bege karısını almadan gitmez herhalde. Ama bir ordu Luffy'lere ulaştı, diğer ordu yoldaydı Bege'lere de ulaşır yani.Mantıken öyle oluyor ama ben arc başından beri bir şekilde bu hileli çarkın üstesinden gelmesini bekliyorum. Hiç zarar almadan gitmesini yani.
Diğer söylediklerin benim söylediğimle alakasız olduğu için es geçiyorum. Ben sadece o çarkın dönmesini ve hilesine rağmen Luffy'e zarar verecek bir sonuç vermemesini bekliyorum bu kadar.Luffy buradan tek başına çıkamaz, Katakuri dövüşünü yense bile. Peki Puding ne olacak? Geride mi kalacak? Peki ya Chiffon? Bege ile nasıl buluşacak? Bege karısını almadan gitmez herhalde. Ama bir ordu Luffy'lere ulaştı, diğer ordu yoldaydı Bege'lere de ulaşır yani.
Çarkın üstesinden gelse bile uyanmış Koca Ana Luffy'nin kaçmasına izin vermez, Zeus bu sefer manipüle edilemeyecek, Sanji havaya kaçsa bile Koca Ana peşinden gelir.