Gerçekten Sanji'nin durumu içler acısı@Densetsu no Samurai haki kullandığını bile Luffy Law'a söylemesine, babası tasdiklemesine rağmen ben hâlâ koka yapabildiğinden şüphe duyuyorum. Koka yapsa PU sayacağım diye korkuyorum.
Gerçekten Sanji'nin durumu içler acısı@Densetsu no Samurai haki kullandığını bile Luffy Law'a söylemesine, babası tasdiklemesine rağmen ben hâlâ koka yapabildiğinden şüphe duyuyorum. Koka yapsa PU sayacağım diye korkuyorum.
İçeri nasıl giriyor?Bence luffy vs katakuri, tashigi vs vergo gibi olacak. Luffy g4 açıp zorlayacaktır katkuriyi sonra bir ses gelecektir "skywalk" diye.
İşte herkesin kafasındaki soru işareti brulee dövüş boyunca orda yatmayacaktır bence.İçeri nasıl giriyor?
Her halükarda Sanji içeri girsin diye de uğraşmayacaktır.İşte herkesin kafasındaki soru işareti brulee dövüş boyunca orda yatmayacaktır bence.
Şu kısım mantıklı bak.@Densetsu no Samurai Oden zamanda yolculuk yapmasına yarayan bir meyve yemiş olabilir. Zamanda yolculuk sadece geriye doğru oluyordur ve zaman kısıtlaması vardır mesela sadece 5 dakika kalabiliyorsun ve bir daha gittiğin yere gidemiyorsun gibi. Momo Roger'ı tanıdığından bahsetmişti. Belki bu sayede olmuştur. Ama zamanda yolculuk Roger'ın ne işine yarar bilmiyorum. Belki Poneglyph olayında iş görür. Tamam çok uçtum.