Katakuri tayfaya katılacak 5 haftadır söylüyorum göreceksiniz
Donunu çekmiyor elini beline koyuyor. Reisin karizmayı çizmeye çalışmayınKatakuri'nin ayağa kalkarken donunu çekmesi güzel ayrıntıydı
Yalnız bu sayıda Oda'nın özellikle Katakuri çizimleri standardının altındaydı. Bu eleman, nasıl bir meyve yemiş hala anlayabilmiş değilim. Önce logia denip sonra paramecia diye düzeltilmesinin Oda'nın logia ile haki kullanımı konusunda kararsız kalmasından başka açıklaması yok herhalde. Paramecia iken Trebol'ün meyvesinden ne farkı kalıyor, bu da başka bir soru. Geleceği görme yeteneğini ise aksiyonun içine başarılı bir şekilde yediremedi şu ana dek Oda.
Luffy'nin patlattığı h. haki yüzünden aynalar kırılır. Sadece bir ayna kalmıştır ve Luffy mecburen o aynayı kullanır. Bu ayna da çoktan Reverie'ye gitmek için yola çıkan Germa gemisine bağlıdır.Çok merak ediyorum luffy hadi katakuri dövdü oradan gemiye nasıl dönecek aynada kırıldı ?
Var mı aklınızda teori
Brule halleder o işi. O zamana kendine gelir.Çok merak ediyorum luffy hadi katakuri dövdü oradan gemiye nasıl dönecek aynada kırıldı ?
Var mı aklınızda teori
Germa, Caesar, Bege, Pudding'in halısıÇok merak ediyorum luffy hadi katakuri dövdü oradan gemiye nasıl dönecek aynada kırıldı ?
Var mı aklınızda teori