Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 878: Mink Kabilesi Muhafız Şefi Pedro

Bölüm Nasıldı?

• Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy eğer katakuriyi yenmeyi başarırsa BM aynı WB gibi olur 2 komutan patates perospero yari ölü 1 komutan ve psikolojik olarak yıkılmış bir BM görürüz buda adaya saldırmak için gelebilecek marine veya teach için büyük avantaj sağlar

pedro kesin öldü. lufy büyük ihtimalle katakuriyi alcak ve sanjiler düğün pastasını yapcak... düğün pastası + katakuri karşılığındada serbestçe çıkacaklar... bence tabi :D

Kapagi gördüğümden beri nekonun kedilerinden yola çıkarak bir seyler aklıma gelmişti. Bari buraya da yazayım. Zaten nekonun kedilerinde de zorlama vardı, benimki sırıtmaz. :D

Kapaktaki 5 kedinin tayfanın Wano'da veya Kaido savaşında rastlayacagi 5 supernova olduğunu düşünüyorum. Law'i dahil etmiyorum. O niye yok derseniz de Law'i dahil edip Killer'i, kaptan olmadığı için safdışı bırakıyorum. Diğer 4u sabit: Kidd, X-drake, Hawkins, Apoo.

En sağdaki, ölüm sembolü Brook'un üstünde olduğundan ve Brook, Luffy'nin MF'da Ace öldüğündeki yüz ifadesine sahip olduğundan (Ace'in ölümünu ima eden kapaktan esinlenildi.) olecek bir supernovayi simgeliyor. Belki de kendini feda edecek...:( Olüm oranlari hesap meraklısı Hawkins de cikabilir.

Zoro'nun karpuz cekirdeklerine maruz kalani , Kaido tayfasına girmiş supernovalardan biri. Ya X-drake ya Apoo. Hawkins öleceğini anlayınca, o da dahil olmuş olabilir. Oyle ki bu supernova en azından ilk basta, gostermelik de olsa Zoro'yla veya tayfayla mücadele icine girecek...

Luffy ile serinleyen kedi icin iki secenegim var. Ya tayfaya katılacak bir supernova, ki bu konuda X-drake cok konusuluyor. Ya da Luffy ile daha önce beraber savaşmış, ona saygi duyan, belki bu sefer can borcu da olacak, onla omuz omuza savasacak Kidd.

Diger ikisi Allah ne verdiyse, seç begen al.
Eline sağlık.

Genelde bölümü okuma heyecanıyla kapakları es geçiyorum dikkatli bakmıyorum. Bölümleri okurken de pek dikkatli okuduğum söylenemez çünkü pek manga okumaya alışkın değilim ancak teorin vesilesiyle detaylı bakma fırsatı buldum.

Neko'nun kedileri tayfa + müttefikler bana göre. İlk etapta Nekonun taklidini yapıp ceket giyen Zoro sandım ancak Zoro olan elinde süt şişesiyle yataktan sarkmış ve belinde Zoro kuşağı olan kedi. En üstteki güneşlenen Nami .Neko'nun üstündeki gözlüklü Robin. En solda başta etrafı süzen Luffy olabilir genelde gemide etrafı süzdüğü gibi. Tayfa'nın hepsi olmaya bilir orada. O ceketli olan da tek kollu muhtemel müttefiğimiz Kid havası var. Diğer gözlüklü'de SİYAH giymiş kedi'de Apoo olabilir (Apoo'nun ve Kid'in kafasında gözlük var)

Yeni kapak resmin de arada ki kedinin üzerinde kıyafet var daha uzun bir seredir bizimle gibi ve istemeden de olsa bizimkilerin komik hareketlerinin arasında kalan Law gibi geliyor bana. Ama bütün bunlarda sonuca gidecek bir veri oluşturacak bir elde edemedim.

Ama sen tayfanın bayrağı ve Brook'un olayını iyi yakalamışsın hal böyle olunca Law'dan daha sonra olaya dahil olan bir müttefikin ölebileceği konusuna ikna oldum. Neko olayı ile de birleştirince bunun supernova olabileceği gibi. Zou müttefiklerinden veya Neko vesilesi ile dahil olan birisinin de olabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca Ace'in ölümü ile ilişkilendirilen kapak ta da Zoro'nun çekirdek tükürme olayı varmış : )) (520)

Zoro eski bir kapakta daha karpuz çekirdeklerini böyle tükürüyordu. :ehe:

Son düzenleme:
Eline sağlık.

Genelde bölümü okuma heyecanıyla kapakları es geçiyorum dikkatli bakmıyorum. Bölümleri okurken de pek dikkatli okuduğum söylenemez çünkü pek manga okumaya alışkın değilim ancak teorin vesilesiyle detaylı bakma fırsatı buldum.

Neko'nun kedileri tayfa + müttefikler bana göre. İlk etapta Nekonun taklidini yapıp ceket giyen Zoro sandım ancak Zoro olan elinde süt şişesiyle yataktan sarkmış ve belinde Zoro kuşağı olan kedi. En üstteki güneşlenen Nami .Neko'nun üstündeki gözlüklü Robin. En solda başta etrafı süzen Luffy olabilir genelde gemide etrafı süzdüğü gibi. Tayfa'nın hepsi olmaya bilir orada. O ceketli olan da tek kollu muhtemel müttefiğimiz Kid havası var. Diğer gözlüklü'de SİYAH giymiş kedi'de Apoo olabilir (Apoo'nun ve Kid'in kafasında gözlük var)

Yeni kapak resmin de arada ki kedinin üzerinde kıyafet var daha uzun bir seredir bizimle gibi ve istemeden de olsa bizimkilerin komik hareketlerinin arasında kalan Law gibi geliyor bana. Ama bütün bunlarda sonuca gidecek bir veri oluşturacak bir elde edemedim.

Ama sen tayfanın bayrağı ve Brook'un olayını iyi yakalamışsın hal böyle olunca Law'dan daha sonra olaya dahil olan bir müttefikin ölebileceği konusuna ikna oldum. Neko olayı ile de birleştirince bunun supernova olabileceği gibi. Zou müttefiklerinden veya Neko vesilesi ile dahil olan birisinin de olabileceğini düşünüyorum.

Ayrıca Ace'in ölümü ile ilişkilendirilen kapak ta da Zoro'nun çekirdek tükürme olayı varmış : )) (520)
Biliyor musun bilmiyorum :D Neko'nun kedilerine dair teori su: 13 kedi var, hasirsapkalarin raftele ulastigindaki tayfa uye sayısı 13 olacak. Ben icip kafasi guzellesen kedi kardeş Zorodur dedim, gerisi yumak oldu.

878 kapağında kıyafetli kediyi ben de farkettim, bir sey bulamamistim. Tayfa arasinda sebege dönen Law iyi fikirmis hakkaten. :) Ben durumu dramatize etmistim, kedicik cekirdek mermileri arasinda kalinca.

Ben direk supernovalar dedim ama muttefikler de olabilir. Ne çekirdekmis ama!.. bunu farketmen cok guzel oldu, sağolasın. Ölüm olasılığı daha da pekisti o zaman.

Luffy bir şekilde Kata'yı aradan çıkarır ama kendisi de biter. Yine bir şekilde Bigmom'ın eline düşer. Artık çark mı döndürür yoksa direkt Luffy'yi öldürmeye mi yeltenir bilmiyorum ama tam o ara fiyakalı bir pastayla birlikte Sanji gelir. Bigmom sakinleşir falan filan derken bizimkiler de topuklar adadan.

Şöyle bir düşüncem var ama. Luffy ve katakuri dövüşünde ikiside yaralanır ve o dövüş sırasında bizim tayfa wano ya gitmek zorunda kalır. Katakuri dövüşten sonra luffy yi birşekilde salar artık nasıl gelişirse senaryo. Wano da zoro,sanji ve novalar ön planda olur ve savaşın ortasında germa ve luffy gelir yanında da ceaser mı gelir veya croco mu veya dofi mi bilemem artık. Mf tarzı yani :)

Biliyor musun bilmiyorum :D Neko'nun kedilerine dair teori su: 13 kedi var, hasirsapkalarin raftele ulastigindaki tayfa uye sayısı 13 olacak. Ben icip kafasi guzellesen kedi kardeş Zorodur dedim, gerisi yumak oldu.

878 kapağında kıyafetli kediyi ben de farkettim, bir sey bulamamistim. Tayfa arasinda sebege dönen Law iyi fikirmis hakkaten. :) Ben durumu dramatize etmistim, kedicik cekirdek mermileri arasinda kalinca.

Ben direk supernovalar dedim ama muttefikler de olabilir. Ne çekirdekmis ama!.. bunu farketmen cok guzel oldu, sağolasın. Ölüm olasılığı daha da pekisti o zaman.
Evet hem dediğin gibi diğer kapaktaki karta benzer Brook ifadesi var da hemde ahize deki bayrakta karta benziyor Ace ile ilişkilendirilen başka bir kapakta da kart üerinde tayfanın bayrağına benzer işaret vardı (korsan işareti : )))

Noko teorisini okudum hatırlamıyorum okuysam da unutmuşumdur kafa gidip geliyor benim. Zoro Nami Robin kesin bana göre.. Ama dediğin tayfa+müttekler+süpernovalar da olabilir bir Kid havası sezdim çünkü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık