Bencede Zoro'nun o vuruşu Sanji'yi öldürdü sanırımGerçek sanji,zoro tarafından bayıltılınca öldü.

Bencede Zoro'nun o vuruşu Sanji'yi öldürdü sanırımGerçek sanji,zoro tarafından bayıltılınca öldü.
Sanırım ortak kanaat böyle. Demek ki, Mr. Prince o günlerde ölmüş, yerine Sanji geçmiş.Sanırım öyle biz biraz beklenti olarak üst tuttuk. Kaldi ki geçmişi aslında güzeldi. Ama arc içindeki gidişatı hiç hoş değil. Dövüşsün demiyorum sadece o Mr. Prince karizmasıyla, Water 7 edasıyla, Enies Lobby fikriyle bizi tekrar cezbetmesini isterdim![]()
Hahaha Davul demeyeydin iyidiSanırım ortak kanaat böyle. Demek ki, Mr. Prince o günlerde ölmüş, yerine Sanji geçmiş.Ya da Duval geçmiş
MalesefBencede Zoro'nun o vuruşu Sanji'yi öldürdü sanırım![]()
Acımadım.Hahaha Davul demeyeydin iyidi![]()
Farkettim. Hoş ne desen haklısın şuanAcımadım.![]()
Bende öyle düşünüyorum tarifleri boşuna öğrenmedi illaki kullanacak bir gün bence tam zamanıO değil de. İvankovun ada da hiç bir gelişme yokmuş gibi görünen sanji. Güç kuvvet enerji içeren tarifi yapıp luffy ye yedirir mi dersiniz.
Bari bu olsun da ada da o tarifi almak için savaştığı iki yıla değmiş mi acaba... Görelim.
Ve 2 yıl sonra bu tarifle tayfa daha da güçlenecek gibi şeyler söylüyordu şimdi mi göreceğiz acaba...
Acaba oda napayim diye bizim gibi düşünüyormudur yoksa her şey zaten kafasında planlimi.Oda olunca işin içinde öyle olacağını düşünüyorum ben![]()
Askerlere karşı güçlüsün diyor güçlüsün demiyor.Adamın gözlem yeteneği çok iyi.Ya pastaya reiju zehir yüklerse ne olabilir???
Nasıl olsa ne bulsa yutuyor...
Bu arada şifre gibi bölüm bence. 878. Bölüm.
Oda sayilar konusunda syprixleri seviyor. Belki birşeyler çıkar bu sessiz fırtınanın ardından.
Bu bölüm yine Brook yıldız oldu.
Katakuri nin güçlüsün değil mi? Dediği sahneye bittim.
Brook fena gelişmiş arkadaş.