Ben kopyasını çaldı diye hatırlıyorumÇalmamış dinlemiş.

Ben kopyasını çaldı diye hatırlıyorumÇalmamış dinlemiş.
Sen yanlış hatırlıyorsun.Ben kopyasını çaldı diye hatırlıyorum![]()
Sen yanlış hatırlıyorsun.
![]()
mom ı balık adam adasında, adayı yok ederek indirecek. O öngörü boşuna degildir heralde.Ben şu wanoya BM ninde karisabilme dedikodusunun gerçek olacağını düşünüyorum öle olsa daha iyi ama aynı yerde iki yonkou inmesi mantikli olmaz herhalde.Kaidoyu indirip sonra tekrar buraya gelmelerine de ben nedense sıcak bakmıyorum hoşuma gitmez gibi geliyor.Dedigin gibi tahmin etmesi çok zor.
Bu güzel olur işte fantastik bir düşme olur böyle olursa.Big Mom da şöyle havalı örneği görülmemiş bir yenilmeyi hak ediyormom ı balık adam adasında, adayı yok ederek indirecek. O öngörü boşuna degildir heralde.
Ya aslında korsanlar kralı Shanks de olabilir şuan baya yakıştırdım ama o geçmişten gelen yara izi filan Teach ile hesapları var büyük ihtimal onun tarafındanda ölecek.Herkesin birileriyle derdi var Luffy de aradan sıyrılır.Pastayı yap müttefiki kap hemide en yonkosundan müttefik
Bizim mal oğlan kral olmasında kim olsun
Bu yakindalar kaç bölüm sürüyor yaklaşıkHiç belli olmaz Odanın işi BM imana gelip mütteffik bile olabilir. Luffyi ısırsa benim senarypya glre direk müttefik zaten
Bakalım yakında bitecekmiş sözde ark.