Çıkmasın bu bölüm bremin.Spoiler'i okuyunca bi sovesim geliyor, sonra dur diyorum bolum ciksin.
çıkınca daha çok sovebilirsin şimdiden alıştırma yapSpoiler'i okuyunca bi sovesim geliyor, sonra dur diyorum bolum ciksin.
Gizli gizli denediler olmadı. Luffy ne zaman gizli iş yapabilmiş kiMadem bizimkilerin dövüşecek gücü yok, o zaman niye böyle aptal bir suikastin içine dahil ediyorsun. Gizli gizli gelselerdi, Sanji'yi kaçırsalardı ve gizli gizli oradan uzaklaşsalardı.
Bizimkilerin kılına zarar gelmesin diye şansın, balın ve saçmalıkların ayyuka çıkması bir tek benim mi sinirimi bozuyor.
Biraz mantık rica ediyorum ya.
Madem kimseye hiçbir şey olmayacak, sokakta top oynar gibi efor sarfedecekler BM karşısında, niye okuyorum ki ben bu seriyi?
Bilemiyorum bunu kaçıncı anlatışım fakat Sanji'nin yılından kast edilen şey Sanji'nin geçmişine bir bakış atılacak olmasıydı. Geriye kalan her şey insanların uydurması. Yani Oda, Sanji'nin gerçek gücünü göstereceğim, şöyle power up vereceğim, böyle bir şey yapacağım demedi zaten.Sözde bu arc Sanji reisin arcı olacaktı ama henüz bir şey çıkmadı, Arc'ta en çok göze batan ve power-up alan Nami oldu, eğer çok büyük troll olmazsa Kata vs Sanji bekliyorum, ayrıca birileri puding tayfaya katılacak falan diye farklı sitelerde yorum yapmış bence puding Sanji'nin power-up alması için kurban edilecek yada ablası..