Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 874 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemin ediyorum şu arc'daki en aklı başında adam Katakuri.

Smoothie desen niye var belli değil Oda ne düşünüyor bu karakter için bilmiyorum.

Ama şuan Oda'nın yaptığı şey sıvamanın ötesinde.

Big Mom düşmez diyenlerdendim bilen bilir. Ama hani hakikatli bir savaş dönse ve BM düşseydi derdim ki "Oda erken davrandı yonkou devirmek için".

Ama bu bölüm gerçekten spoilerdaki gibiyse Oda; One Piece tarihinin en fiyasko bölümünü çizmiş demektir.

Umarım serinin ilerleyen yerlerinde BM'nin bir sebepten dolayı öldüğünü ve organizasyonun başına Katakuri'nin geçtiğini öğreniriz.
 
Madem bizimkilerin dövüşecek gücü yok, o zaman niye böyle aptal bir suikastin içine dahil ediyorsun. Gizli gizli gelselerdi, Sanji'yi kaçırsalardı ve gizli gizli oradan uzaklaşsalardı.

Bizimkilerin kılına zarar gelmesin diye şansın, balın ve saçmalıkların ayyuka çıkması bir tek benim mi sinirimi bozuyor.

Biraz mantık rica ediyorum ya.

Madem kimseye hiçbir şey olmayacak, sokakta top oynar gibi efor sarfedecekler BM karşısında, niye okuyorum ki ben bu seriyi?
 

Aga alın bu 2 arcın yerini değiştirin. Yemin ediyorum yonkou arcı bu değil, bu olmamalıydı.
 
Mom düşecek iyice inancım yükseldi. Şimdi güleceksiniz ama, bu olaylar oluyorsa gayet Mom da düşer. Düşer diyenler için böyle bölümler umuttur.
 
Hatıtırladığım BM nin ruhundan yapılan özel güçler.Element gücü ama meyve nin de özelliği.Önce ki kullanıcı ateşi çağırmıştı.Ruhları kontrol etme nin yanında mangaka sanırım şekil olsun diye ateş ve yıldırımı da eklemiş.
ben tam anlamamışım ya da iyi okumamışım oraları. Big Mom'un gücü tam olarak nedir? O iki bulut neyin nesi :D
 
Çok kısa bölüm ya :( valla olaylar sarpa sardı ne olacak cidden yuh yani zeus bigmamın emrinde direk yıldırım gördü diye sattımı yani koca younkoyu vay bea namide neymiş...

Sanjiye gelirsek pudding aşık olmuş tayfaya katılır evlenirler böyle giderse ::d Luffy yine gevşek dediğimiz gibi koskoca younko peşinde adam zeusa binecem diye tutturdu :mad: Katakuri ile biri savaşsında indirsin sevinirim :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık