Olmasın Kadir olmasın Bu derece müttefik fazla.Olaylar öyle bir yere gider, Koca Ana'yı müttefik olarak görme şansımız bile olur. Mangaka bir kurgu dehası sağı solu belli olmuyor.
Hakikaten öyleHocam oda Zoro fanı Sanjiden nefret ediyor.
Olmasın Kadir olmasın Bu derece müttefik fazla.Olaylar öyle bir yere gider, Koca Ana'yı müttefik olarak görme şansımız bile olur. Mangaka bir kurgu dehası sağı solu belli olmuyor.
Hakikaten öyleHocam oda Zoro fanı Sanjiden nefret ediyor.
Küçük görme yok, Kırakeri yenme şekli ve orda geçen dövüş başlı başına anlamsız olduğu için saymıyoruz.Normalde Crackerdan ve olan olaylardan sonra 4-5 gün uyuması lazımdı. Ama Crackerı küçük gördüğünüz için -sen de o grup içindesin- anlam veremediniz.
Orada pek uyudular denemez. Az bi süre idi.
Olaylar öyle bir yere gider, Koca Ana'yı müttefik olarak görme şansımız bile olur. Mangaka bir kurgu dehası sağı solu belli olmuyor.
Mom'ın sürenin bitmesini beklemesine bile gerek yok. O arada indirir Luffy'iLuffy G4'ü tam kullansa ne olacak ? Zarar veremiyor ki. Zarar verse bile Doflamingo gibi Gamma Knife ile ağır yaralanmış bir adam bunun zaman süresini aşabiliyor. Big Mom için çocuk oyuncağı. Luffy zarar veremediği birisi ile G4 ile dövüşse sonuç nasıl değişebilir acaba bunu merak ettim bak, bunun süresi illa ki bir yerde bitecek. G4 kullansa bile arada uçurum var.
Hepte bir abartma. 0 etki var ortada. Hani bişi olduda ''neyinize yetmiyor bu'' durumu bile yok ortada. Hani ufak ucundan bir etki olsa en azından yüzü biraz ekşise falan tamam. Kadın iplemedi olum. Ötesi yok yani.Yalnız G4 işe yaramadı xd diyenler neyin kafasını yaşıyor la? Koskoca yonkou ile yumruk çarpıştırıp Bigmom'ın geri savrulmasını bekliyorlar? Bigmom'ı övecem derken küçümsüyorsunuz farkında değilsiniz. 5 yaşında dev tekleyen, inanılmaz cüsseli ve anormal derili bir yaratıktan bahsediyoruz burada. Az mantıklı olun bir şeyler yazmadan önce. :S
İşin aslına gelirsek; G5 bile Bigmom'a tam olarak yetmeyecektir büyük ihtimalle. G5'in üstüne seri sonlarına doğru Luffy bir güç artışı daha alır ve KK seviyesine gelmiş olur.
Bu zamana kadar farklı bi senaryo izledik de ben mi farklı düşünmedim. Aynen böyle olacak yine.Sana gore Luffy su dakikadan sonra bir sekilde enerji bulup Mom i dove dove indirecek yani?
Mesajını farklı algıladım o zamanKüçümsemiyorum