Bölüm çok çok iyi. Çok da şey anlatıyor. Biz burada yetmiş yaşında ama sağlıklı bir yonkou nun ne demek olduğunu görüyoruz. " Wb bile " nin ne demek olduğunu görüyoruz. Muhtemelen bu kişilerden daha genç, adı gibi canavar bir adamın kaidounun ne demek olduğunu görüyoruz. Ve bütün bu kişilerin içerisinde tamamen normal görünen kırk yaşında bir adamın bu kişilerle aynı sınıfta olduğunu görüyoruz. Umarım bu bölümden sonra tayfadan üç tane aşağı yukarı yonkou gücünde adam olacak savları biter. Hep söylediğim bir şey var. Bu tayfa seri sonunda amiral yenebilecek düzeye gelirse bu başarıdır. Büyük başarıdır hem de. Bir tek kaptan olarak luffy nin bir farkı olabilir onun da şu an ne kadar uzakta olduğu kanıtlanmış oldu. Altı üstü iki yıl eğitim alan biriyle 60 küsür yıldır meyve kullanıcısı olan birinin denk olması zaten hiçbir zaman mümkün değildi. En azından Oda bunu yapmıyor. Bana kalırsa bu sevinilmesi gereken bir şey. Kadının adam yerine koymadığı sağ kolu herkesi paket ediyor. Katakuri sağlam luffy yi de yener bana kalırsa. İchiji bence hala boş adam değil çok dolu olan Katakuri. Beklentiler boş çıktı diye üzülmemek lazım. Yani burada çok net olarak ortaya konan şey seviye. Bir yonkou nun kendi gücü sağ kolunun gücü organizasyonun gücü, kk olmanın ne denli zor olduğu ve herkesi etrafında toplama gücünün ne anlam ifade ettiği gibi.