Pardon ben gaza gelmişim birden.hacım butun bu rakamları taşıyan sayılarda birsey olacak diye birsey yok dedim yaama 873 son sayı daha devamı yok o yuzden eminim bu sayıdan.

Pardon ben gaza gelmişim birden.hacım butun bu rakamları taşıyan sayılarda birsey olacak diye birsey yok dedim yaama 873 son sayı daha devamı yok o yuzden eminim bu sayıdan.
Benim açımdan BB'nin o fişi çekmesi gerekir. Zira hem Roger hem de Luffy gelmiş kitabenin kendisini almadan gitmiş. BB'nin de hemen hemen herkes son ya da sondan önceki düşman olduğunu düşünüyor. Bu durumda BB'nin de o kitabeye ihtiyacı olacaktır. Bu durumda onu karanlığına gömmesi ve götürmesi gerekir. Bu sebeple BM'i biri yıkacaksa BB yıkmalıdır, diye düşünüyorum
İki yorumada katılıyorum.. Zaten Oda'da 2 kere BM arc yapmaz tekrar dönme olayı tamamen yaş.Aynen öyle. Aynı zamanda KK yolunda Luffy'nin en büyük rakibi olacağı için Bigmom'ı indirmeye geldiğinde Pudding'i de alacak. O kitabeleri birisinin okuması gerekiyor Teach için. Ne de olsa ne Luffy gibi her şeyin sesini duyma yeteneği var ne de Robin'i var.
hahahaah olur öylePardon ben gaza gelmişim birden.Bu arada 837. bölüm, Luffy'nin G4 açarak Cracker'ın zırhını kırdığı bölümmüş.
Mantıklı.Aynen öyle. Aynı zamanda KK yolunda Luffy'nin en büyük rakibi olacağı için Bigmom'ı indirmeye geldiğinde Pudding'i de alacak. O kitabeleri birisinin okuması gerekiyor Teach için. Ne de olsa ne Luffy gibi her şeyin sesini duyma yeteneği var ne de Robin'i var.
Kalenin temeline dustuyse gayet normal bir durumDragon is coming, cp0 da işin içindeyse olasılık biraz daha arttı gözümde.
Bu bölüm olanlar arc başından beri ima ediliyordu zaten, sadece bazı arkadaşlar anlamamakta ısrarcıydı.
Kutunun o denli etki yapması saçmalık gözümde, sarayın içinde patlaması için tasarlanmış bir bomba kale yıkacak güçte ? Saçma bir durum. Birde arc başında BM çıldırdığında ana kaleye kesinlikle zarar vermemeli,yıkmamalı gibi bir mevzu geçmişti yanlış hatırlamıyorsam. Acaba oradan bir şey çıkar mı ?
Birde şunu atamadan duramayacağım bu bölümlere çok iyi gidiyor xd
Katakuri de mochiden amaBenim açımdan BB'nin o fişi çekmesi gerekir. Zira hem Roger hem de Luffy gelmiş kitabenin kendisini almadan gitmiş. BB'nin de hemen hemen herkes son ya da sondan önceki düşman olduğunu düşünüyor. Bu durumda BB'nin de o kitabeye ihtiyacı olacaktır. Bu durumda onu karanlığına gömmesi ve götürmesi gerekir. Bu sebeple BM'i biri yıkacaksa BB yıkmalıdır, diye düşünüyorum.
Başkan burası kekten püften bir kale ama.