Ben bu Arc başladığından beri aynısınî söylüyorum. O time skip gelecekTime skip için çok erken.normal karşılıyorum bu düşüncenizi spoiler sonrası beyniniz yandı tabi
Rahat olun ve 873 ü bekleyin
Teach'in en guclu oldugunu dusunduren ne? Ben en basindan beri soyluyorum G4 cok abartiliyor diye. Iki yil egitim aldi diye Yonkou indirse serinin mantiksizlik rekoru kirilirdi. Kaido Arci icin iddia acilirsa, simdiden husran olacagina dair iddiaya girebilirim. Kaido sonrasi time skip.İki yerine altı yıl da diyebilirdi. Yahut iki sene deyip daha fazla güç de verebilirdi. Bir atlamaya daha gerek yok.
Bu arada iddia önemsiz, seri açısından sıkıntı var. G4 bu kadar kolay düşecek bir güç olarak gözükmedi. Mom bu kadar kolay düşürebilecekmiş gibi görünmedi. Eğer böyle ise de Kaido en güçlü, Mom'dan da beter. Kaido'ya 28 kişi falan dalmaları lazım gelir. Teach ve ekibini yenecek seviyeye gelmeleri ne zaman olur hesap edemiyorum. Teach'de ekstradan iptal avantajı da var.
Yani o nasıl düştüğünün açıklanmadığı boşluk çok önemli. Orayı okumadan net bir şeyler çıkarmamak lazım. Netleşince ona göre yorumlarız.
Yeni spoilera bakinca saniyede halletmis demek ki. Luffy teki yemis kiyamam -Zoro Oda'nin en sevdigi karakter bence-.
Son düzenleme: