Gelir gelir. Az önce aradım Marco'yu "Abi varmak üzereyiz" dedi.Haydaaaaaaa
Yüzde bi milyon destek gelecek.
Gelir gelir. Az önce aradım Marco'yu "Abi varmak üzereyiz" dedi.Haydaaaaaaa
Yüzde bi milyon destek gelecek.
Çeviri için teşeķkürler. Bu çeviri bana daha iyi anlattı ki, Tametebako sayesinde kurtulan Luffy ben bu şekilde Kaido yu indiremem düşüncesi içine girecek. Ve Big Mom a karşı mağlup olmuş Luffy o adadan şekil yapmadan gitmez, gitmemeli.Ben çeviririm.
Aynen baya etkileyiciydi.Kim ne derse desin bu bölümde Luffy'nin tek bir lafı yeter. Kaido'nun işini bitirdikten sonra senin için geleceğim demesi... Tüylerim diken diken oldu.
Noktayı koymuşsun.Smoothie zaten ciddi bir şey yapmayacak orası belli. Ama bu kadın gelmiş geçmiş en pasif karakter sanırım Big Mom'a karşı bir şey yapamayan Luffy'nin bence ne olursa olsun Kaidouyu yenememesi gerekiyor. Ama Shonen okuyoruz sonuçta her şey olabilir.
Hocam bunlar8n birde 3 yüz 4 yüzlü hali var birinde gear2 diğerinde nightmare luffyBen aylar önce 873 de birseyler olacak demistim kendi deneyimlerimle. bir iki hafta önce bir yerde 22 temmuzda ilginç şeyler olacak yazıyordu bunu görünce duygulandım ve teorimin tutacağını anladım. Gelelim teoriye. 387 de bölüm gear 2 diye bitmişti 783 de ise gear 4 diye bitti 873 de ise bunun gibi birşey olacağını söylemiştim gear 5 mi veya meyve uyanışı mı bilemem ama birşeyler olacak. 387-783-873 içindeki bütün rakamlar aynı ama bütün bu rakamları taşıyan sayılarda birsey olacak diye birsey yok ama 873 son sayı daha bu rakamları taşıyan sayı yok o yuzden eminim bukadar
Big Mom'a karşı bir şey yapamayacağını düşünerek onu yazdım. Yaparsa bu dediklerimi salla zatenNoktayı koymuşsun.
O sahne ve Big Mom'la karşılıklı olan sahnelerinden efsane çizimler bekliyorum. Luffy yenilse bile efsane konuşacak gibi.Kim ne derse desin bu bölümde Luffy'nin tek bir lafı yeter. Kaido'nun işini bitirdikten sonra senin için geleceğim demesi... Tüylerim diken diken oldu.