Aynen Luffy, BM'i saçlarından tutup yerden yere vuracak. BM hasar almaya başlayınca da bir gatlinge tamam.
Luffy ile yada fanlariyla işim yok, yazdıkların sana gerçekten mantıklı geliyorsa, her şeyin başı sağlık diyim.
Baş edemeceğini düşündüren bir şey oldu mu? Hayır. Ama bitikmiş, malak gibi kaldı. Bir de KKG falan en üst tekniği olmayabilir. O KG işlemeyen canavar, Ray adada iken söz konusu oluyor. Altı ayda neler oldu bilinmez. Tank mani kim tahmin etti?
Senin dediğin gibi olsa Judge'ye yaptığı gibi dayağını yer oturturdu. Ama yapmadı.
Kusura bakma Luffy ve Sanji dayağı yemiş imajı olunca kahkahalar atarken şimdi "pili bitmiş demek bahanedir" minvalinde konuşman samimi olmadığını gösteriyor. Ne bahanesi? Adam sandığımızın aksine yorgunmuş, savaşamamış. Olmayan savaştan üstünlük çıkar mı?
@Rob Lucci
Savaştılar mı ki alsın? Bobbin'i de almadı, alır desem yanlış mı olacak? Ha savaşacaklarını düşünüyordum ama Luffy bitikmiş, hesap etmemiştim, elbette yanıldım. Bunu reddetmem ama Sanji, Katakuri'yi alabilir diyorum. Çünkü güç açısından bir sıkıntı görmüyorum. Luffy bitik, bir kısmı içeride izliyor, Ee adamların üstlerine çullanmışlar. Doğaldır.