Öyle değildiO zaman malum yorumu atalim.
Big Mom iner diyenleri pistten alalım.
Big Mom inecek diyenler ufak ufak hazırlıklara başlasın.
Öyle değildiO zaman malum yorumu atalim.
Bu efsane olmuş.Luffy'ye destekle ya da desteksiz BM aldıranlar bu bölüme kadar çocuğun yorgun olduğunun farkında değilmiş.
Dur daha BM tek yiyecek Luffy'den heveslerini kırma. Kumdan BM yapıp onu yıksınlar en azından.O zaman malum yorumu atalim.
Kadın olması ve şekil bir tip olmaması sebebiyle eziliyor işte. Kadın çok güçlü. Bu arada Kaido kısmında haklı olman üzüyor. Şu sahneleri görmesek şans bile verilmezdi.Nedir bu Big Mom nefreti arkadaş. Kadın Kaidouyu yere düşerse tek bir yumrukta,zemin kaygandı diyecek bazı kişiler. Her bölüm dahada güçlü çıkıyor bu kadın ve forumdaki bir kitle yok o gücünden değil derisi kalın falan filan yazmaya devam ediyor. Benim kendi görüşüm bu kadın Mihawk,dragon,Bb,Akainu gibi çok ağır toplardan üstündür. Hatta shanksten bile üstün olabilir. Sadece tipine bakıp kadını Fujitora seviyesine indirgemek lazım.
Luffy'ye destekle ya da desteksiz BM aldıranlar bu bölüme kadar çocuğun yorgun olduğunun farkında değilmiş.
Olmuyor işte acımı deşmeyin bu bölüm görünmedi zaten qJinbei ölseydi daha güzel olcaktı ama :/
Eyvallah, artık fanboyları sineye çekmekten bıktım artık ben de atıp tutucamBu efsane olmuş.