Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doflamingo'dan biraz daha iyi, Nami'nin yardımlarıyla 11 saat savaşarak da yonkou'nun 3. adamını yenebilecek bir güçte Luffy.
Burdaki Nami faktörünü Luffy'nin aleyhine kullananlardan sıkıldım. Nasıl ki MF'de Kizaru Onigumo'yu kullanarak Marcoya hasar verdi burdakide aynı hesap.
 
Yanlız arkadaş seriyi uzatıcam diye yapmadığı şey kalmadı zaman atlamasından sonra bile bu çocuk bu kadar ezikse daha nasıl korsan kral olucak ? Çok para var bu işte demek ki..
Seriyi hızlı çizip bitirse (bleach gibi) bu sefer bir çok konu havada kaldı diye laf edilir. Yavaş yavaş sindire sindire gidiyor. Zaman atlaması dediğin 2 sene. BM yıllardır yonkou. Roger bile savaşmadan direk ponelegyphi çalmış. BM direk saf güç. Akıldan kısa olduğundan şimdiye kadar korsanlar kralı olmamış. Kendi aklını kullanabilse çoktan 2. Korsan kral olurdu. Etrafının yönlendirmesiyle yonkou koltuğuna oturmuş birisi.2 senelik çalışmaya yokedilebilecek biri değil.
 
BM acaba taklit tarzı bir meyve yeteneğine sahip olabilir mi?

Hani, ne bileyim... Carmel anayı yediği için geçmemiştir belki güç ona...

Ya da Carmel anayı yediği için mükemmel bir şekilde onun meyve gücünü taklit edebilmektedir.

Çarkı çevirip milletin kolunu bacağını koparmasının sebebi de bu olabilir. Hani Luffy'den bir ısırık alsa, Gomu Gomu no'yu da taklit edebilir belki.

Roger belki bu yüzden onunla savaşmamayı tercih etmiştir.

Böylesine öküz bir güç, bir de onun meyve ya da doğal yeteneklerini taklit edebilirse başaçıkılamaz bir düşman haline gelirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık