Hxh nedeniyle geç çıkıyor diye okudum da bilemiyorum. Togashi külli zarar yeminle, bölüm çizmiyor, çizdimi de Op çıkmıyorHxH ve Gintama spoilerları çıkmış. Üç vakte kadar OP'da çıkar.
Op nasıl onlardan sonra çıkar! Yıkıyoruz spoilerı çıkaran neresiyse!HxH ve Gintama spoilerları çıkmış. Üç vakte kadar OP'da çıkar.
Yeni gelen spoiler oldukca mantıklı geçen seferki tam bir soytarılıktı
Evet iki güzel incimiz varmış burdayonko ezilmesin diye kingkong-gun yaptırmadı ahh" ODA "ahh galiba kaidoya saklıyor
Sıkıntı yok o zaman, sana dememişim.Yorum yapanlar içerisinde Linlin ile g4 arasında fark var diyenlerden biri olduğumdan hatta tek kişi olduğumdan kendi üzerime çektim.
Bana dediysen bile dün ne dediysen aynısını yazdım değişen birşey olmadı o yüzden. Linlin'in ruhları Moria gibi kendine çerekek güçleneceğini birçok kez yazdım.
Hatta Luffy'nin yenilmesini şaşırtıcı bulduğumuda yazdım bugün de aynısını dile getirdim.
Öyle diyen de var başka şeyler diyen de var.Hxh nedeniyle geç çıkıyor diye okudum da bilemiyorum. Togashi külli zarar yeminle, bölüm çizmiyor, çizdimi de Op çıkmıyor
HxH geldi geleli mertlik bozuldu.Op nasıl onlardan sonra çıkar! Yıkıyoruz spoilerı çıkaran neresiyse!
Bu arada orojacksondaki etiketler de baya komikmiş.
Dünkü gerçek.Şimdi dünkü spoiler gerçek mı tahmin mı?
İyi iyi Jajji tek yemiş ona sevinmeye devam.Dünkü gerçek.
Merak ettiğimden soruyorum bu spoiler ne şekilde bize ulaşıyor? Spoiler'ı sızdıran direk bölümü de veremez mi ki?bugün spoiler sızdıranlar tutuklanmış haberi görmüştüm ,umarım doğru değildir