Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 871 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ruhları çekme teorim gerçek çıksa iyiydi. Yetenekler çok benziyordu bölüm gelsinde görelim :(
 
İyi iyi Jajji tek yemiş ona sevinmeye devam.

Şu seride bu kadar "loser" biri daha gelmedi.
Aslında sevinilecek bir şey olmayabilir. Zira onun yenilgisi domino taşı etkisi yaratmış olabilir. Dikkat, İchiji, Katakuri'yi tutabilmiş deniyor ama saniyeler sonra bırak İchiji'yi, komple Germa düşmüş. Gene dikkat edilirse babalarına yardıma koşmuşlar. Yani o sırada açık verip güme gitmiş olabilirler. Sonra da pek adam kalmıyor. Sanji ve Luffy'e grup yapmış olabilirler :(
 
Ruhları çekenlerin sonu kötü bitiyor hep: Father Homonculus, Aizen, Moria, White... :ehe:

Edit: Moria'nınki ruh değil gölge de aynı kapıya çıkıyor sayılır.
Dediğin gibi eninde sonunda yeniliyorlar :/
Genelde de çaldığı/aldığı gücü kontrol edemiyorlar ama Linlin fizik vs. bakımdan yeterince güçlüydü sıkıntı çıkarmazdı.
 
Yanlız arkadaş seriyi uzatıcam diye yapmadığı şey kalmadı zaman atlamasından sonra bile bu çocuk bu kadar ezikse daha nasıl korsan kral olucak ? Çok para var bu işte demek ki..
 
Güzel derlemişsin canısı.

Stussy konusu biraz muamma. Eğer kadın hala aktif bir cp ajanı olsaydı, her şeyi gizleyen Oda bunun bilgisini vermezdi gibi geliyor. Gerçekten de artık cp ile bağı olmayabilir. Ama eski ajanı yer altında çok önemli bir konuma gelmişse cp bunu izler. O gemide Stussy'yi izleyen gerçek bir ajan çıkabilir. O yüzden ne Kalifa ne de Robin vakası görürüz gibime geliyor.

BM'in takip etme olayı ise biraz karışık. Kadın zaten bu olaylar yaşanmadan önce Sanji'ye söz verdiği halde Luffy'yi öldurecekti. Pasta, tamate falan derken cinnet geçirdi kadın. En önemlisi ise Carmel ana resmi.

Yanı bu arc geçici bir çözüm olmadan adadan kaçmaları çok sıkıntı. Baratie, balikadam adası falan küçük kalır bu yapılanlara. Pesinde bilgi ağı bu kadar geniş bir Yonkou varken dolaşmak çok zor. Carmel'in Linlin içinden çıkmasını tetikleyecek bir olay da kalmadı ki. Resim gitti, pasta gitti, cay partisi dağıldı, kutu gitti. Pudding yaparsa bir iki numara o olur ancak.
Bunun dışında Luffy'lerden daha öncelikli bir problem lazim kadına bizimkiler kaçtıktan sonra. Bu da tayfa içinde isyan- Donanma(cp) şeklinde olabilir.
Çeviriye göre eski değil galiba hacı. Eskiyse daha tutarlı oluyor bence ama :hoo:
Bak Carmel Ananın resmini unutmuşum. .s En önemlisi oydu. Çoğu kişi bu saydığım olaylar yüzünden Big Momun ineceğini düşündü ama bence bu olaylar daha çok Big Momun adadan ayrılıp bizzat tayfayı takip etmesini sağlayacak.

Bu arada Drug Peclo nasıl bir yol izleyecek acaba? :D Luffy'nin seveceği tiplerden.
 
Luffy elbetteki şuan bir yonkou'ya yenilecekti arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim.

Hele "nasıl yenilir?!?!?" şeklinde tepki verenleri hiçbir şekilde anlamıyorum.

Mangaka zaten net bir şekilde Luffy'nin seviyesini göstermedi mi bizlere?

Doflamingo'dan biraz daha iyi, Nami'nin yardımlarıyla 11 saat savaşarak da yonkou'nun 3. adamını yenebilecek bir güçte Luffy.

Fazlası değil.

Ondan kalkıp BM ile aşık atabilmesini bekliyorsanız, bu sizin probleminiz. Şuan istediğiniz şey balıktan ağaca tırmanması. Ama bizim balık daha karaya yeni çıktı, yeni yeni yürümeye başladı.

2 yıllık eğitim ne değiştirir? Yani 2 yıl eğitim alan direkt yonkou mu olacak? Eee Kid vs. bir sürü isim 2 yıldır da yeni dünyada çatır çutur savaşıyor ve hayatta kalmayı başarıyor.

Neyse.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık