Kaido Sama'nın kasetini ele geçirecekler.Yemin ederim tartışmayı okuduğumda bunu yazcaktım.
Kaido'nun da muhakkak çok gizli, yenilmesin vesile olacak zaafı ortaya çıkacaktır. Çıkmalı.

Kaido Sama'nın kasetini ele geçirecekler.Yemin ederim tartışmayı okuduğumda bunu yazcaktım.
Kaido'nun da muhakkak çok gizli, yenilmesin vesile olacak zaafı ortaya çıkacaktır. Çıkmalı.
Dostum içimdeki sesmisin ne ciddiyim aynisini dicektimLa olm sıkıntılı mısınız la?
Karakterin yaptığı harekerler insanın hoşuna gider belirtir,destekler,över neden batıyor size ne arkadaş? Bu da yeni moda oldu forumda.
Katakulli'nin saldırısında sıyrılır millet sever haraketini ona bıdıdı yaparsınız,bugünde buna.Sizin zevkinize göre mi haraket edecek ulan millet.
Bir gün herkes Sanji fanı olacak.
Ahahahahaha iyi güldüm.Kaido Sama'nın kasetini ele geçirecekler.![]()
Big Mom bu şekilde inerse eğer kusura bakma ama haklı millet. Direk bende gömerim unvanı affetmem. Ama bunda suç hiçbir şekilde karakterin değil, Oda'nın olur sadece. Bu bölüme kadar şişir şişir, saçma sapan handikaplar ve insanlarla indir. Emin ol sen bile tatmin olmazsın böyle bir zaferle. Ama böyle bir şey olacağına inanmadığım için katılmıyorum tabii ki.Birisi içten içe işlemeye algı yaratmaya çalışıyor. KK' lık ünvanı şöyle yok böyle. He kardeş en iyi kılıç ustası en büyük ünvan.