Kral
+1 hililuk ile geçmişi olabilir.![]()
Kafama takıldı. Burada Judge, Chopper'a bakıyor değil mi? Sanji'den ziyade Chopper'la şok yaşamış gibi.

+1 hililuk ile geçmişi olabilir.![]()
Kafama takıldı. Burada Judge, Chopper'a bakıyor değil mi? Sanji'den ziyade Chopper'la şok yaşamış gibi.
Haydi değer verdiği nispeten zayıf adamlara bilense Makinonun olduğu yere dokunsa Shanks var, Dadana gideyim dese Garpın gözü oraların üstünde. Bi tek anası belki olur ama o da kim belli değil.Luffynin o konuda büyük avantajı var ya. Ailesiyle tehtid edemiyonGit ette sana bir yerleriyle gülsünler. Hepsi birbirinden bela
Suikast yapçam diye geberip giden sen olursun
![]()
Hiluluk'la mı bağlantılı yoksa Chopper'ı gören herkesin yaşadığı şoktan mı bilmiyorum ama bana Sanji'den ziyade Chopper'a bakıyor gibi geliyor.+1 hililuk ile geçmişi olabilir.![]()
Sanjinin gövdesine bakıyor gibi bence :/Emin misin? Şöyle bir bak bir de;
![]()
Öleceğini kastetmedim bende. Bu şekilde ölmez zaten.3 tane füzeyle ölmez. Gücü yarıya inebilir bunun da kaçmalarına yarayacağını düşünüyorum. Farkettiysen Yonkou'yu dövüştürmedi bile bunun patlaması fena olacak. Hıncını Bege'den çıkarabilir.
#KötüyeVerenlerBanlansınBu şokun üstüne Bm roketleri yerse sıkıntı olabilir.Hatta düşebilir bile.
#KingintheNorth