Bunu One Piece bugları konusuna yaz bence de doğru diyorsunKorku da o duygulardan birisi değil mi?
Bunu One Piece bugları konusuna yaz bence de doğru diyorsunKorku da o duygulardan birisi değil mi?
Yani bu kardeşler sadece temel ihtiyaçlar üzerinden hareket ediyor. Temel duygular ile karıştırdım ben o yüzden korkuyu kattım içine.Nefes alma, yeme, içme ve sevişme falan en temelde oluyor.
Bug işte. Normalde duygusuz dediler ama yüzlerinde hep bir gülümseme, mutluluk var. Duygusuz dediğin Kuma gibi olmalı. Adam sıfır mimik gösterdi. Robot olduğu için mi yoksa eskiden de mi öyleydi belli değil ama.Yani bu kardeşler sadece temel ihtiyaçlar üzerinden hareket ediyor. Temel duygular ile karıştırdım ben o yüzden korkuyu kattım içine.
Belki de sadece neşeli olmaya programlanmışlardır.Bug işte. Normalde duygusuz dediler ama yüzlerinde hep bir gülümseme, mutluluk var. Duygusuz dediğin Kuma gibi olmalı. Adam sıfır mimik gösterdi. Robot olduğu için mi yoksa eskiden de mi öyleydi belli değil ama.
Luffy böyle korsan işte. İnsanların en çok değer verdiği şeyleri ellerinden alıyor. Bundan öte korsan mı olur? Herkesin sistemini çökertiyor ve bundan tatmin oluyor. Özgür bir adam olacağım ayağına kendisine ters düşen her şeyi baştan aşağıya yıkıyor. Korsan gibi korsan.