Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 864: Vinsmoke Ailesi'ni Katletme Komplosu

Bölüm Nasıldı?

  • Çok İyi

    Kullanılan: 124 57.7%
  • İyi

    Kullanılan: 68 31.6%
  • Az İyi

    Kullanılan: 23 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Peki tam olarak nasıl bir düşüncen var. Arkadaşın dediği gibi mi yoksa ses olayından sonra herkes düşerken bunlar gidip kıyafetleri felan mı alcak ? Animenin bu haftaki bölümünde gösterildi germalar orda sadece teklonojiye yönelik kendilerinde pek iş yok gibi ( berbat aslında da iyiki manga var) bu haftaki mangada bunu destekler gibi kıyafetimiz yok hiçiz tarzı bişey dediler.
Bu adamlar teknolojileri ile buralara geldiler yanlarında kıyafet olmayabilir, kıyafeti bi eşyaya yüklemişlerdir bir tuşla giyebilirler. The Flash'da Edward Thowne yaptığı gibi. Bu kadar ezik olmaları hiç mantıklı değil çünki, Usopp'dan bi farkları olmalı diye düşünüyorum. O yüzden acı çocuğu oynuyorlar bence şuan.
 
O değil de Luffy'nin yaptığı kendine göre yanlış değil mi ya?
Biri senin şapkanı yıksa "şapkamın dövüşümüzle alakası yok" mantığında laflar edeceksin. Gidiyorsun bir insanın en sevdiği nesneyi kırma planlarına giriyorsun.
Luffy böyle korsan işte. İnsanların en çok değer verdiği şeyleri ellerinden alıyor. Bundan öte korsan mı olur? Herkesin sistemini çökertiyor ve bundan tatmin oluyor. Özgür bir adam olacağım ayağına kendisine ters düşen her şeyi baştan aşağıya yıkıyor. Korsan gibi korsan.
 
Adamların elindeki silah tehlikeli, normal tabanca olsa demir gibi bedenlerine işlemez. Ama salaklar o ayrı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık