Ciddiye mi aldın?Bonneyin meyvesinin bi etki süresi olmalı.. belki yaşı değiştirme haricinde de bi yeteneği vardır meyvesinin..
Ciddiye mi aldın?Bonneyin meyvesinin bi etki süresi olmalı.. belki yaşı değiştirme haricinde de bi yeteneği vardır meyvesinin..
Valla isterim katakuri gibi eleman gelsin tayfaya ama nerdee o günler.Bizimkiler sirk kaçkını.Luffy-zoro-jimbei-sanji budur artık sıralama.Katakuri falan gelmezse tayfaya Jinbei 2. en güçlüdür. Tayfanın 2 numarası Luffy'ye denk ifadesi bile anlamsız kalmaz böylece.
Anladım. Şimdi Dogtooth yazınca millet köpekle ilgili olduğunu sanacak diye dedim.Yok, biliyorum onu. Katakuri isim anlamı.olarak ona çok yakın. Tayfanın Yemek temasına uyuyor. Pekoms'un adının "peko peko"dan gelmesi gibi.
Haki ile atarsa işler, ki muhtemelen öyle yapıyordur..Bu arada jelibon saldırıları lastik Luffy'ye işlemez. Mermi tarzı şeyler işlemiyor çünkü. Fakat Katakuri o ağzıyla Luffy'den ısırık alır. Zararı o kapalı ağzıyla verir büyük ihtimalle.
Luffy hariç Jinbeiye denk adam yok tayfada.Valla isterim katakuri gibi eleman gelsin tayfaya ama nerdee o günler.Bizimkiler sirk kaçkını.Luffy-zoro-jimbei-sanji budur artık sıralama.
Kaido'ya karşı savaşta reyizi de göreceğiz sadece bekleyinMarco ağlıyordu.
İyi fikir. Başlıyorum çalışmalara.Bölümde zürafa var. Bir Kaku teorisi gelir bence. Ne dersin?
BM haricinde bir şey kalmasa anlarım gene de o gazla BM'yi indirirse FT'den farkı kalmaz.Jimbei ölürse, o gazla BM falan kalamaz Luffy'nin önünde. Dümdüz eder herkesi bizim oğlan. Hatta iddia ediyorum alayına gider o gazla.