Bölümde zürafa var. Bir Kaku teorisi gelir bence. Ne dersin?Aynen öyle gösterdi.
Bu arada keşke 57 değil 27 olsaydı. 27 mart da çıkacak falan filan. Belki mart 3. Ay 27 diye 27+30 yapıp 57 demiştir.
Bölümde zürafa var. Bir Kaku teorisi gelir bence. Ne dersin?Aynen öyle gösterdi.
Bu arada keşke 57 değil 27 olsaydı. 27 mart da çıkacak falan filan. Belki mart 3. Ay 27 diye 27+30 yapıp 57 demiştir.
Jimbei ölürse, o gazla BM falan kalamaz Luffy'nin önünde. Dümdüz eder herkesi bizim oğlan. Hatta iddia ediyorum alayına gider o gazla.Aynen öyle gösterdi.
Hayır adam intikam almaya geldiğini söylemiyor, Katakuri söyleyeceğini önceden görmüş. Bege'nin kendisine söyleyeceği cümleyi bile biliyor adam.
Benim hatam. Ayaküstü okumuştum. Sağolun.Kullanıyor. Adamı vurduktan sonra olacakları söylüyor.
Katakuri falan gelmezse tayfaya Jinbei 2. en güçlüdür. Tayfanın 2 numarası Luffy'ye denk ifadesi bile anlamsız kalmaz böylece.Sanji p-up almaz ise 3.eleman net.
Ama Katakuriko patates püresi demek. Katakuri ise menekşe.Koca Ana Korsanları'nın diğer üç tatlı komutanının isimleri İngilizce diye (Snack, Cracker, Smoothie) bunun adını da Dogtooth olarak bırakmıştım uyumlu olması için, ama Katakuri patates püresi gibi bir anlama da sahipmiş. Tayfa genelindeki yemek temasına uygun olsun diye Katakuri olarak düzelttim.
İnşallah.Kurduğu cümlelere bakınca Jinbei tayfaya değilde mezara gidecekmiş gibi gözüküyor.
Yok, biliyorum onu. Katakuri isim anlamı.olarak ona çok yakın. Tayfanın Yemek temasına uyuyor. Pekoms'un adının "peko peko"dan gelmesi gibi.Ama Katakuriko patates püresi demek. Katakuri ise menekşe.
Kaynak
http://jisho.org/search/katakuriko
http://jisho.org/search/katakuri
Hatta senaryoyu kurdum:
O zürafa aslında Kaku. CP-0 düğüne sızmış. Fırsat geldiğinde indirecekler. Sonra da Tematebako'yu alacaklar. Çünkü içindeki hazine insanı güçlendiriyor. Gorosei, Bonney'nin meyve gücünü istiyor. O kadar istiyor ki, kızın kaçmasına göz yumuyor. Şimdi de Bonney yok, bari Tamatebako'yu çalalım diye düşünmüş olabilirler.