Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ortalık fena karışacak ama bizimkiler nasıl sıyrılıcak görecez bakalım . Katakuri acayip sağlam çıkacak gibi , forumda yapılan eşleşmeler de Sanji vs Katakuri deniyordu ama reyizin tek yenmesi zor görünüyor.

Luffy'nin taraftan düğünde 1-2 kayıp olacak gibi. Baya güçlü kişiler var BM tayfasinda. Lola'nin Elbaf dan biriyle evlendirilecegini baya kişi yazmıştı forumda , hepsini tebrik ediyorum:sapkali:

Vay canına fake spoiler çok gerçekçiydi. :(

Yeni spoiler daha bi güzel ama. Birileri tahmin etmişti Mom'un devlerle ittifakının bozulduğunu. Kim olduğunu hatırlamasam da tebrik ediyorum. Demek bu yüzden dev lafını duyunca bile delleniyor kadın.

Neyse efenim, Katakuri'nin sahtesi bile bizde heyecan uyandırdı. Umarım yine böyle heyecan uyandırabilecek bir tip çıkar. :/

Spoilerin Turkce cevirisini de yazabilir misiniz.
Diğer çeviri boşa gitmiş oldu. Can sıkıcı, ama birazdan çeviririm. :/

Yeni spoiler daha bi güzel ama. Birileri tahmin etmişti Mom'un devlerle ittifakının bozulduğunu. Kim olduğunu hatırlamasam da tebrik ediyorum. Demek bu yüzden dev lafını duyunca bile delleniyor kadın.
Çok tahmin edilebilirdi aslında ya.

En güçlü krallığa ne diyorsun? Wano üzgün. Wano'nun gözü yaşlı. :( Loki reyiz yeni amiral herhalde artık.

Neyse efenim, Katakuri'nin sahtesi bile bizde heyecan uyandırdı. Umarım yine böyle heyecan uyandırabilecek bir tip çıkar. :/

Diğer çeviri boşa gitmiş oldu. Can sıkıcı, ama birazdan çeviririm. :/
Sahte ceviriyi anlamasam da spoiler yorumlariyla heyecanlanmistim. Hele sukur Katakuri den bi seyler gorucez dedim. Meger sahte spoilermis. Ama arada boyle trollenmek de guzel oluyor, farkli bi duygu :D Bege ile luffy nin uysal bir sekilde konusmasi bile tuhaf. Luffy ninde bir plani var ve bu Bege ile ittifakin saglam olmadigi yonunde olabilir.[/QUOTE]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu bölümde CC ye ilişkin olarak hayal kırıklığı yaşadım resmen, tayfaya gelir diye umutlarım vardı.

Ayrıca devler olayı iyi bir husus. Bakalım içinden başka neler çıkacak.

@Nekomamushi @Taisho
Sakin olun. Kimin kimi tanıdığı benim için önemli değil. İş başka aşk başka.

Yeni spoilerda fake çıktı arkadaşlar. İşte gerçek spoiler;

Yapmasam olmazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık