Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfaya son katılacak kişi eski bir düşman olacak sözü SBS'de geçiyor mu?
Ben bakındım ona. Jump Festa demişler falan ama öyle bir bilgi yok.

Oda ne tirbüşon bir adam ya. Hakikaten o sahneler ne öyle? Resmen zorla kasmış. FT, OP'tan alıyor diyorduk. FT, OP'tan ne kadar alamıyorsa, OP'ta FT'den o kadar alamamış. Aşırı zorlama sahneler. Gereksiz şeyler çizmiş.

Vito bukalemun meyvesi kullanıcısı çıkabilir. Bu sayede bir yerlere sızma için kullanırlar o gücü de.

Elbafin en güçlü krallık olması meselesi , bir devin normal bir insandan belki de 50 kat güçlü olmasından.( Sayı tahmin)

Yani 100 insanlı bir toplulukla 100 devlik bir topluluğun gücü kalem üzerinde elbet farklı.
Elbaftaki herkes çok güçlü olduğundan değil.

Luffy Hayrujin'e bir koydu haki ile ,adamın kafatası kaskın içinde yamuldu.
haki ve meyve işin içine girince işler değişiyor.

O Elbaf olayı E.oda'nin dev-insan kıyası üzerine tutumu olabilir. O yüzden en güçlü krallık diyordur.
Fiziksel güç olarak haklısın. Ama bir dev haki kullanamaz diye bir şey yok. Haki+fiziksel güç bir araya geldiğinde ortaya Kaido'nun bacanakları çıkar :) Hele bir de meyve yemiş devler görürsek al bir de burdan yak.

Eski düşman tayfaya gelme olayı robin'le alakalıydi diye hatırlıyorum. Bu arada adam aynı bölümde hem çocuklara süt içme tavsiyesi verip hem de namiyi banyoda çizip farklı bir kitleye hitap edebiliyor helal olsun....
Robin bizimkilerin düşmanı değildi yalnız. Croco düşmandı, Robin onun adamıydı oda mecbur şekilde. Saklanmak için. Bizimkilere doğrudan zarar vermedi yani düşman sayılmaz. Fakat CC böyl değil. Direkt düşmandı Arc bosuydu.

Vito bukalemun meyvesi kullanıcısı çıkabilir. Bu sayede bir yerlere sızma için kullanırlar o gücü de.
Filler bir karakter vardı Beyazsakal Korsanları üyesi Chameleone diye. Bukalemuna benziyordu, ama meyvesi Paramecia türüydü. Kopi Kopi no Mi idi adı sanırım.

Çay partisine 3,5 saat kaldı ,bakalım kaç bölümde gelebilcez :( Oda boş sahneler çizeceğine çay partisinde güzel dövüşler çizse ne güzel olur :gamyon:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık