Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 858 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cehennem planı dediğin ne bilmiyorum da "the hell strategist" tanımından böyle bir şey çıkardıysan hiç çıkarma. Spoilerı yazan, adamı tanıtıyor. kahrolası stratejist gibi bir şey diyor olsa gerek. Ya da adamın lakabı Cehennem Stratejistidir.
Planın ismi cehennem değil. Öyle olsa the strategist of Hell plan falan fistan derdi işte. :/

Bege'nin planının bi ismi yok şimdilik. Her planın da adı olacak diye bir şey yok.

Bu arada evet, Bobbin olabilir o arayan. Ve muhtemelen Vinsmoke ailesi de Bege'nin planına dahil.
Ben yatıyorum uykum gelmiş belli :D Sabah sabah Çerlodan ingilizce dersi aldım yetti o bana.
Haydi iyi geceler, hayırlı sabahlar.

Katakuri'nin statüsünü çözmüş olduk. Çok büyük ihtimal sağ kol çıkacak.
Dofy'nin yeraltı işleri her yerde karşımıza çıkıyor. Adamın bağlantıları var bir şekilde hep.
Bege, Lucavi ve diğer lordlar. Luffy ve Jinbei'nin böyle bir ortama gireceğini görünce gülesim geldi niyeyse. Uzun zamandır beklenen hareketli bölümler başlıyor galiba. Heyecan yaptım.

Haftaya niye ara var 2. bölüm la daha ne arası 4 seferde bir veriyordu ne güzel. Oho herkes herşeyi öğreniyor la. Kim ne plan yapsa suya düşüyor nasıl bir arc heyecanlandim. :D
O değil de Smothie niye titriyor la. Kekeme olmuş yoksa Katakuri dehşet bir güce mi sahip. Smothie 3 tatlı komutan değilmiydi. Olaylar karışık hemserim. :D

Bu arada Smoothie bile çekinip siniyorsa bu Katakuri sağ kol tanımının hakkını verecek biri çıkacaktır. Marco ağırlığında bi sağ kol görmek isteriz. :/

B planında aniden Bege'ye arkadan bi kairoseki taktıklarını düşünüyorum da. İçeridekiler kapana kısılır. Gerisi Kızıl Düğün. :(

Ben yatıyorum uykum gelmiş belli :D Sabah sabah Çerlodan ingilizce dersi aldım yetti o bana.
Haydi iyi geceler, hayırlı sabahlar.
Ben de zıbarayım ya artık. Gece boyu HxH izledim zaten kafa gitti iyice. :(

@ch3rl0b11n Bu Smothie de bir avellik vardı zaten Brook olayında falanda. Cracker gibi etki bırakmamıştı bende. Katakuriden emri al8nca eli ayağı titredi baya sayko bu adam çok hoş tipsiz falan çıkar inşallah ayiboganin akıllı versiyonu olsun. Tipi komik efsane olur. :D

Öyle olmuş, asıl spoiler geldi.
Yorumlar silinse mi ki? Alakasız oldu ya?
--------------------------------------------------------------
Elbaf, the strongest kingdom in the world.

Haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Loki Reyizzzzzzzz. Wano üzgün. Wano dertli.

Sezar kardeşim yeni silah falan yaptın herhalde? Üstüne Roko falan??? Fazla gaza gelmiş Sezar.

Evet en güçlü krallık da müttefikimiz olacakmış.
Jinbei tayfası da boğazı araç trafiğine kapatmış çevirme yapıyor acaba o gemide ne vardı : )
Bege planına çok güveniyor harbiden merak ettim açıklayın şu planı yahu.
Ceasar da hadi ne yapacaksak yapalım da bitsin şu işkence modunda :)

Yorumlar silinmemeli kesinlikle. İbretlik bir görüntü veriyor. Ne kadar eski spoiler daha ilgi çekici olsa da yenide fena değil.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık