Bazı arkadaşlar bunu idrak etmekte zorlanıyor. Onlara göre düğüne davet edilen herkes Linlin'i indirmek için fırsat kollayan tipler.
Davet kısmı işe avantaj değil daha çok dezavantaj veriyor. Kadının ne kadar güçlü olduğu, ona ihanet edenlere ne yaptığı da ortada. Oda, bu mantığı zorlayacak bi senaryo sunarsa şaşırmam ama.
Bir daha Mihawk'ı savunma sen. Sözlerini de mi unuttun ayıp. Luffy'nin müttefik edinme gücünü övmüştü adam. :/ En tehlikeli güç demişti.
Doflamingo arcını da hatırlamak lazım en yakın örnek. Doflamingo tayfasından bile müttefik edinmişti bizimkiler. Luffy kendine çekiyor insanları. Kolezyumdaki adamların dövüşmek için sebebi yoktu. Sebep yarattı kuş kafesi ile.
Kitaptakiler tutsak zaten çıkarlarsa BM'a karşı olurlar. Davetliler kurbansa ya da düğüne zorla geliniyor biliyorsun bunun için de BM'A fırsat bu fırsat diyip cephe alabilirler. Bege ve ittifaki Luffy ile anlaşacak büyük ihtimalle.
Dediğim gibi her şey olabilir. Her şeye açık olmak lazım değişmez fikirler yerine.
Mihawk'a bağlayışına hayran kaldım doğrusu. Luffy'nin deli gibi müttefik bağlama olayının farkındayım bende lakin bu kadın yonkou yahu. Bu kadının kendisine ihanet edenlere ne yaptığı, müttefikleriyle nasıl stratejiler geliştirdiği ortada. Doflamingo ile kıyaslanamaz.
Olur mu olur imkansız demiyorum ben zaten. Çeşit çeşit senaryo gördük bugüne kadar söz konusu Luffy olunca. Ama şu tabloda bana mantıksız geliyor teraziyi tarttığımda. Bu mantıksızlığı ortadan kaldırmadan da Oda aldırabilir Mom'ı Luffye, kaldırarak da aldırabilir. Nolur ilk senaryodan sonra yonkou çöp olur, en azından benim için. Ama olay Luffy diye çok üstele(ye)meyiz. İkincisi için de sağlam bi senaryo gerek, artık orası Oda'nın hayal gücüne kalmış.